Blog

  • Araç kiralama sisteminde her kolaylığı sağlayan İzmir oto kiralama her niyetini ve zaman müşterileri memnuniyetini ön plana çıkararak her zaman isteklere ve arzuları doğrultusunda imkânlar sunarak oto kiralama imkânı sunmaktadır.
    • Rent a car İzmir firmalarının tek amaçları, yaşadıkları bu nadide şehir olan İzmir' e gelen misafirlerinin ya da İzmir' de yaşayıp araca ihtiyacı olan kişilerin memnuniyetidir.
    • Araç sürmek mi istemiyorsunuz, şoförlüğünüz mü yok? Size çok kolay bir formül verebiliriz. ZGR Rent A Car ile tüm araç çeşit ve modelleri ile size bu keyfi biz verebiliriz. Siz koltuğunuzda sadece oturun, İzmir şoförlü kiralama ile trafik varmış yokmuş stresi çekmeden keyifle yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz.
  • İzmir’in trafiğine takılmamak ve özel iş görüşmelerinize stres yaşamadan gitmek için İzmir şoförlü kiralama hizmetimizden yararlanmanızı tavsiye ederiz.
  • Bornova Rent a car, belli bir süre içerisinde firmaların, kişilere ya da şirketlere sağladığı Bornova araç kiralama hizmetleri anlamına gelmektedir. Daha önceleri genellikle, ani araç ihtiyacı duyan kişilere, bir şehre yeni gelmiş kişilerin acil araç ihtiyacını karşılamaya yönelik olan oto kiralama hizmetleri artık günümüzde her kişiye hitap ederek hizmet vermektedir.
  • İzmir ilinin Buca ilçesinin en güvenilir araç kiralama şirketi ZGR Rent a car ’dır. ‘’Araç kiralamanın en kolay ve güvenli yolu’’ sloganı ile öne çıkan firma, müşterilerine yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlama garantisi vermektedir.
  • Buca Ege Sanayi Organize Sanayi Bölgesi araç kiralama işlemleri ZGR Rent a Car ile avantajlı hale gelmektedir. Araç teslimatının bölgeye kadar yapılması fırsatı da daha fazla sunulan fırsatlar ile ZGR Rent a Car Buca Ege Sanayi Organize Sanayi Bölgesi için faaliyet göstermektedir. BEGOS’taki firmalara ve bölgeye gelen misafirlere, istek ve ihtiyaçlarına göre uzun dönem kiralama veya aylık kiralık araç hizmetleri sunulabilmektedir.
  • İhtiyaçlarınıza tam olarak cevap verebilecek geniş hizmet yelpazemizle, sizde kolaylıkla uygun fiyatlarla oto kiralama hizmeti alarak, şehirdeki işlerinizi ulaşım sorunu yaşamadan halledebilirsiniz.
  • Fiyat performans skalasının tepesindeki kararlı duruşumuz şüphesiz sizlerin ZGR Rent a Car’ı İzmir’de tercih etmenizin en önemli etkeni.
Whatsapp Telefon