Bütçe dostu fiyatlarla, İzmir araç kiralama hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Bütçe dostu fiyatlarla, İzmir araç kiralama hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

ZGR İzmir araç kiralama firması olarak, birçok İzmir araba kiralama alışkanlıklarınızı değiştirecek yenilikçi hizmetleri sizlere sunuyoruz.

İhtiyaçlarınıza tam olarak cevap verebilecek geniş hizmet yelpazemizle, sizde kolaylıkla uygun fiyatlarla oto kiralama hizmeti alarak, şehirdeki işlerinizi ulaşım sorunu yaşamadan halledebilirsiniz.

ZGR Güvencesiyle İzmir Araç Kiralama Hizmeti

İzmir genelinde güvenilirliğini kanıtlamış firmaların başında gelen ZGR İzmir oto kiralama firmamız güvencesiyle, zor prosedürlere takılmadan kolaylıkla araç kiralayabilirsiniz.

Süreklilik arz eden kampanyalarımızla, sizlerin uygun koşullarda dilediğiniz aracı kiralamanıza imkân tanıyoruz. Özellikle uzun süreli araç kiralama hizmetlerimizden yararlanarak, ulaşım maliyetlerinizi en aza indirin.

Kendi Aracınızın Konforunda…

Alacağınız hizmet ile sadece bir kiralama yapmış olmaz, kendi aracınızın konforunda bir ulaşım imkânına sahip olursunuz. Anlaşma kapsamında kiraladığınız araç ile tüm işlerinizi daha hızlı, daha rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

İster iş ziyaretleriniz için olsun, ister turistlik ve akraba ziyaretleri, hızlı ve konforlu ulaşım hizmeti almak için, en güvenilir İzmir rent a car firmaları arasında yer alan ZGR’den hizmet almanız yeterlidir.

Kiralayacağınız araçla işlerinizi takip ederken, diğer ulaşım metotlarına göre tasarruf ettiğiniz zamanı kendinize ayırarak İzmir ve çevresini doyasıya gezebilirsiniz.

İzmir’de Gezilecek Yerler

Türkiye'nin en büyük şehirlerinden biri olan İzmir gezilecek yerler bakımından da, son derece zengin bir yapıya sahiptir. Birçok önemli antik kenti bağrında yaşatan kadim şehir, diğer tarihi ve kültürel yapılarının yanı sıra, muhteşem doğal güzelliklere de sahiptir.

İzmir’de gezilecek yerler listemiz bulunan tüm bu alanları ve daha fazlasını gezme fırsatına erişmek için, İzmir oto kiralama firmalarından hizmet alabilirsiniz. Böylelikle daha fazla yer görme imkânınız olacağı gibi, konforlu bir ulaşıma da sahip olabilirsiniz.

Kemeraltı Çarşısı

İzmir’in her bir yerinden fışkıran tarihin bir parçası olan Kemeraltı Çarşısı, şehrimizde tarihi ve kültürel yapısıyla mutlaka görmenizi tavsiye ettiğimiz yerler arasındadır. İçerisinde farklı ürünlerin satıldığı birçok dükkânın yer aldığı Kemeraltı, Konak Meydanı’nda bulunuyor.

17. yüzyıl olarak tarihlendirilen çarşının iç kemer sütunları ve orijinal yapısını koruyan genel tarihi dokusu, günümüzde hala dikkat çeken özellikleri arasında bulunuyor.

Efes Antik Kenti

İzmir gezilecek yerler denildiğinde, birçoğumuzun aklına haklı olarak Efes Antik Kenti gelmektedir. Selçuk ilçesi sınırlarında bulunan antik kent, bölgenin ilk yerleşim birimleri arasında yer almaktadır.

Milattan Önce 11. Yüzyılda Yunanlılar tarafından inşa edildiği bilinen antik kent içerisinde birçok önemli tarihi yapı, günümüzde ziyarete açık bir şekilde sergilenmektedir. Şehir merkezinin dışında kalan dünyaca ünlü antik kenti ziyaret etmek için, İzmir araç kiralama hizmeti alarak rahat bir ulaşım sağlayabilirsiniz.

Selçuk Kalesi

Selçuk ilçemizin sınırları içerisinde bulunan kale, 15 kuleden oluşmakta olup kısmen orijinal dokusunu korumayı başarmıştır. Bazı kısımlarında zaman içerisinde tadilatlar yapılan Selçuk kalitesine, Bizans, Osmanlı ve Aydınoğulları zamanlarında çeşitli eklemeler yapılmıştır. Bu nedenle, kale genelinde farklı medeniyetlere ait izlere rastlamak mümkündür.

Görkemli yapısıyla İzmir gezi rehberi listenizde yer vermenizi tavsiye ettiğimiz tarihi kalenin iç tarafında, surlara çıkmak için taş basamaklarla merdivenler bulunmaktadır. İçerisinde küçük bir caminin bulunduğu kaledeki sarnıçlarda, ayrıca dikkat çekmektedir.

Foça Antik Tiyatrosu

Foça ilçemizde bulunan antik tiyatro, Milattan önceki 340 yılında yerleşim birimi olarak inşa edilen alan içerisinde yer almaktadır. Antik kentten geriye fazla yapı kalmamış olsa da, tarihi tiyatronun önemli bir kısmı günümüze kadar gelmeyi başarmıştır.

Farklı bölümlerden oluşan ve tarih boyunca farklı amaçlar için de kullanılan antik tiyatroya ulaşım sorunu olmadan gitmek için, İzmir araba kiralama hizmeti alarak kendi aracınız konforunu yaşayabilirsiniz.

İzmir Agora

Konak Namazgah semti içerisinde bulunan Agora, şehrin çarpıcı tarihi kalıntıları arasındadır. İzmir’de yabancı turistler tarafından da oldukça ilgi gören tarihi yapının, Milattan önce 4. Yüzyılda yapıldığı bilinmektedir.

Hadrian Tapınağı

İzmir’de gezilecek yerler arasındaki Hadrian Tapınağı, Selçuk ilçesinde bulunmaktadır. Şehrin en fazla ziyaret edilen yerlerinden biri olan tapınak, aslında Efes Antik Kenti sınırları içerisinde yer alsa da, sıra dışı özellikleriyle ayrıca listemizde yer vermek istedik.

Tapınağın dünyanın 8. Harikası olarak nitelendirildiğini söylemek, tarihi değerinin ne kadar yüksek olduğunun anlaşılması için yeterli olacaktır.

İsa Bey Camii

Selçuk ilçemizde bulunan tarihi camii, 1375 tarihinde inşa edilmiştir. Mimarı Şamlı Ali olan tarihi yapı, bölgenin en gösterişli tarihi ibadethanelerinin başında gelmektedir.

Tarihi camiyi ve ilçede bulunan farklı yerleri doyasıya gezmek için, uygun fiyatlarla İzmir araç kiralama seçeneklerinden yararlanabilir, size en uygun özellik ve fiyatlara sahip araçla rahat bir ulaşım sağlayabilirsiniz.

Bergama Antik Kenti

Şehrin en önemli tarihi yerleşim yerleri arasındaki antik kent, farklı uygarlıkları bağrında misafir etmiş önemli bir merkezdir. Antik kent içerisinde bulunan tarihi birçok yapı, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşılanmaktadır.  Adından da anlaşılacağı üzere, Bergamalılar tarafından inşa edilmiştir.

İzmir Plajları

Şehrin çeşitli yerlerinde bulunan birçok plaj, Ege denizinin serin sularına girmek için oldukça ideal özelliklere sahiptir. Bir kısmı dünyaca geçerliliği olan Mavi Bayrak Ödül sahibi olan İzmir Plajları, yaz aylarında insanların vazgeçilmez uğrak yerleri arasındadır.

Alaçatı Yel Değirmenleri

Farklı bir öneri olarak tavsiye edebileceğimiz Alaçatı yel değirmenleri, mistik bir ortamda huzur bulmak isteyenlerin ziyaret ettiği alanlardan biridir. 150 yıllık bir geçmişi bulunan tarihi yel değirmenleri, yılın her mevsimi Alaçatı’nın girişinde ziyaretçilerini karşılamaktadır.
Youtube'da İzmir havalimanı kolay araç kiralama videomuzu da, izleyebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
  • Bornova Rent a Car
    Bornova Rent a car, belli bir süre içerisinde firmaların, kişilere ya da şirketlere sağladığı Bornova araç kiralama hizmetleri anlamına gelmektedir. Daha önceleri genellikle, ani araç ihtiyacı duyan kişilere, bir şehre yeni gelmiş kişilerin acil araç ihtiyacını karşılam...
  • Buca Araç Kiralama
    İzmir ilinin Buca ilçesinin en güvenilir araç kiralama şirketi ZGR Rent a car ’dır. ‘’Araç kiralamanın en kolay ve güvenli yolu’’ sloganı ile öne çıkan firma, müşterilerine yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlama garantisi vermektedir.
  • Rent A Car İzmir Firmaları
    Rent a car İzmir firmalarının tek amaçları, yaşadıkları bu nadide şehir olan İzmir' e gelen misafirlerinin ya da İzmir' de yaşayıp araca ihtiyacı olan kişilerin memnuniyetidir.
  • Siz sadece keyfini sürün
    Araç sürmek mi istemiyorsunuz, şoförlüğünüz mü yok? Size çok kolay bir formül verebiliriz. ZGR Rent A Car ile tüm araç çeşit ve modelleri ile size bu keyfi biz verebiliriz. Siz koltuğunuzda sadece oturun, İzmir şoförlü kiralama ile trafik varmış yokmuş stresi çekmeden k...
  • Oto kiralama fırsatları
    Araç kiralama sisteminde her kolaylığı sağlayan İzmir oto kiralama her niyetini ve zaman müşterileri memnuniyetini ön plana çıkararak her zaman isteklere ve arzuları doğrultusunda imkânlar sunarak oto kiralama imkânı sunmaktadır.
Whatsapp Telefon