İzmir Aylık Araç Kiralama

İzmir Aylık Araç Kiralama

İzmir Aylık Araç Kiralama


Türkiye’de bulunan en büyük şehirlerden birisi olan İzmir, ziyaretçilerine sunduğu hizmet çeşitliğinin artmasını sağlayan pek çok firmayı da bünyesinde barındırmaktadır. Tıpkı Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmetleri gibi nice hizmet, birçok farklı firma bünyesinde gerçekleştirilmekte ve ziyaretçilerin rahat etmesi sağlanmaktadır. İzmir’de hizmet veren araç kiralama hizmet veren firmalar her geçen gün artış gösteren talebe karşılık araç filosunu genişletmekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Nitekim bu müşteri memnuniyetini ön planda tutan çalışma şeklinin göstergesi olarak İzmir aylık araç kiralama fiyatları, dönemsel bazda farklılık göstermek ile beraber Türkiye ortalamasını seyreden bir çizgide ilerlemektedir. İzmir jeopolotik konumu sayesinde yakın bölgelerde bulunan pek çok ile kesintisiz bir karayolu vasıtası ile ulaşma imkânı sunarak araba kiralama işleminin daha keyifli geçmesini sağlamaktadır. Adnan Menderes Havalimanı’ndan kiralayacağınız bir araç ile birkaç saat içerisinde Ege’nin sevimli kasabalarına ve daha pek çok gezilip, görülmesi gereken yerlerine ulaşım sağlayabilirsiniz. İzmir’i ziyaret edecek olanların araç kiralamayı düşünürken göz önünde bulundurması gereken en önemli nokta, Ege’nin dillere destan güzelliğini kendi ayaklarının altına serme özgürlükleridir. Dilerseniz uzun dönem araç kiralama hizmetinden yararlanarak tatil keyfinizi daha çok arttırabilirsiniz. Aylık araç kiralama fiyatı ile ilgili bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama


Türkiye’de İstanbul ve Bursa’dan sonra en çok ihracat işlemlerinin yapıldığı üçüncü şehir olma özelliğine sahip İzmir, trafik akışının da çok yoğun olduğu şehirler arasından birisidir. İzmir Adnan Menderes Havalimanı, 2011 yılı itibariyle yolcu trafiğinde Türkiye’de bulunan bütün havalimanları arasında dördüncü sırada yer almaktadır. Bölgenin artan ihtiyacını giderme amacı ile yıllardır genişletme işlemlerine tabi tutulmaktadır. Bu genişletme işlemleri aracılığıyla hizmet sunulabilecek uçak ve yolcu sayısının arttırılması, bölge ekonomisine sunulan katkının maksimum seviyeye gelmesi ve havalimanı operasyon etkinliklerinin yükseltilmesi gibi sonuçlara ulaşılması beklenmektedir.

Havalimanında olan bu gelişmelerin yanı sıra çoğalan sirkülasyonun ve artan yolcu kapasitesinin bir getirisi olarak İzmir kiralık araç hizmeti veren firmalar havaalanını tercih etme oranlarını arttırmıştır. Öyle ki 2019 yılında toplamda 12.356.250 yolcuyu ağırlayan Adnan Menderes Havalimanı’nın kargo trafiği de 16.915 ton rakamına ulaşmış ve bu sayede ülkenin en hacimli üçüncü havalimanı olmuştur. Bu nedenle İzmir araç kiralama işlemlerinin pek çoğunun havalimanından yapıldığı düşünülebilir.

Adnan Menderes Havalimanı, Türkiye’nin en büyük üçüncü havalimanı olma özelliğini taşımaktadır. Dolayısıyla hem halihazırda Türkiye’de alanındaki zirveyi zorlayan yapısı hem de temsilci olma görevini taşıdığı büyük şehir ile Adnan Menderes Havalimanı’ndaki işletmeler müşteri memnuniyetini her zaman sağlamaktadır. Araç kiralamak isteyenler için kiralama şirketleri şehrin pek çok yapısının yanı sıra havalimanında da hizmet vererek artış gösteren kullanıcılarına en iyi hizmeti, en uygun şekilde sunmaya çalışmaktadır. Öyle ki, bir kullanıcının İzmir Adanan Menderes Havalimanı’nda araç kiralaması, başta yakın bölgeler sayılabilen Kuşadası, Aydın ya da nispeten daha uzak görünen Muğla ve Didim gibi turistik şehir ve kasabalara ulaşma imkânına sahip olması demektir. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kullanıcılar İzmir havaalanı içinde yer alan, araç kiralama hizmetlerini sunan firmalar ile iletişime geçebilirler. Bu şekilde seyahatlerinize kişisel bir konfor kazandırabilirsiniz.

Araç Kiralamanın Avantajları


Araç kiralama hizmetleri her açıdan pek çok avantaj sunmaktadır. Bu avantajları genel olarak şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Filo kiralama hizmetlerinden yararlandığınız zaman bu şirket varlıklarınız arasında yer almaz.
  • Aylık sabit ücretler ile kira ödersiniz, araç alırken yapılması gereken toplu para çıkışı yapılmamış olur. Bu sayede bütçeniz sarsılmamış olur.
  • Araç kiralama için yapacağınız ödemeler kredi limitinizi etkilemez. Araçlara ait ileri tarihli kira bedelleri mali borçlarınızın arasında görünmez ve böylece bilançonuz daha güçlü gözükür.
  • Kullanıcılara büyük oranda zaman tasarrufu sağlayarak, seyahat rotalarını hızlı hale getirir.
  • Araçta ortaya çıkabilecek teknik problemlerin masraflarında kolaylık sağlar.
  • Kampanya ve indirim zamanları takip edildiğinde uygun fiyata istenilen araç kiralanabilir.
  • Araç kiralama rezervasyonları erkenden yapıldığı zaman, kullanıcıların istediği seçeneklerde araçlar bulması oldukça kolay olacaktır.

Şirketler İçin Araç Kiralamada Vergi Avantajları

Şirketler araç satın almak yerine filo kiralayarak pek çok avantajdan yararlanabilirler. Bu avantajlar şirketlerin ihtiyaca göre farklı modelde ve istediği sayıda araç kiralamasına olanak sağlar. Filo kiralamanın bu gibi ihtiyaçlar için vergi ödenmesinde sağladığı kolaylıklar şu şekildedir:

  • Araç yenilemede kolaylık sağlar. Şirketler araç yenilemek istediği zaman ellerinde bulunan araçları ikinci el fiyatına göre satışa çıkarabilirler. Bu da satış ve defter değeri arasında bulunan fark sebebi ile vergi ödenmesi demektir. Şirketler filo kiralayarak satılacak olan araçların satılması durumunda vergi ödenme zorunluluğundan ve araçların değerinin düşme riskinden kurtulmuş olurlar. Filo kiralamada vergilendirme söz konusu olmaz. İstediğiniz zaman kiralamış olduğunuz aracı kolayca değiştirebilirsiniz. Yakıt tercihi, otomatik ya da manuel araç, alt ya da üst modellere geçme gibi araç tercihinizi hangi araç olduğu ve aracın fiyatı fark etmeksizin istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
  • KDV indiriminden yararlanın. Filo kiralama durumunda kira faturasında bulunan KDV, indirilecek KDV olarak hesaplanır. Kiralama faturaları muhasebede gider olarak gösterilir ve şirketler filo kiralama sayesinde KDV indiriminden yararlanmış olur.
  • Motorlu Taşıtlar Vergisi: Filo kiralamada Motorlu Taşıtlar Vergisi, kiralama ücretinin içindedir. Böylece Motorlu Taşıtlar Vergisi ücreti de gider olarak gösterilir ve bu da şirketin vergisinden düşmesini sağlar.
  • Araç Bakım Ödemeleri: KDV’de olduğu gibi araç bandrolü, araç muayenesi ve bunun gibi vergi bazlı ödemeler filo kiralama durumunda gider olarak gösterilir ve şirketin vergisinden düşmesi sağlanır.

Bu avantajlar araç kiralama hizmetinizi almış olduğunuz kiralama şirketine göre değişkenlik gösterebilir.

ZGR Araç Kiralama Hizmetleri

Alanında uzman kadrosu, donanımlı araçları ve uygun fiyatları ile ZGR, araca ihtiyacınız olduğu her anda yanınızda. Uzun yıllardır sektörde çalışarak edinmiş olduğumuz deneyim ve tecrübelerimizle sizlere kaliteli şekilde hizmet veriyoruz. İhtiyacınız olan hizmeti en iyi şekilde sunarak memnun kalmanızı sağlıyoruz.

Araç kiralama hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve avantajlı tekliflerimizden en iyi şekilde yararlanmak isterseniz telefon numaralarımızdan bizi arayabilir, WhatsApp ve Telegram hattımıza mesaj atabilir ya da internet sitemizde bulunan iletişim formunu bilgilerinizle doldurabilirsiniz. Sizlere en kısa sürede dönüş yaparak yararlanmak istediğiniz hizmet için yardımcı oluyoruz. Yüz yüze görüşmek ve detaylı bilgi almak için ofislerimizi de ziyaret edebilirsiniz. 
Sıradaki Haber ; Araç Kiralama İzmir

Whatsapp Telefon