Her ihtiyacınıza yönelik kiralık araçlar

Her ihtiyacınıza yönelik kiralık araçlar

İzmir araç kiralamada ZGR farkı

Turizm ve tatil cenneti İzmir’de araç kiralamak artık çok uygun fiyatlı ve yüksek güvenceli. Yapacağınız seyahatlerde şahsınıza özel araç istiyorsanız ancak İzmir’de kendi aracınız yok ise artık ZGR ile İzmir’in her yerinde aracınız var. Geniş araç çeşitliliğimizle kendinize en uygun aracı seçin ve size özel uygulayacağımız fiyatlandırmalarla aracınızı kullanmaya başlayın.

Kaliteyle uygun fiyat birleşti, ZGR doğdu

İzmir’de araç kiralama konusunda 10 yıllık tecrübemiz, yüksek müşteri memnuniyetimiz ve en İzmir’deki en uygun fiyat skalalarımızla araç kiralama hizmetlerimizi sizlere sunmaya devam ediyoruz. Her ihtiyacınıza uygun, yüksek kalitede, son model araçlarımızı ucuz fiyatlarla kiralıyor, iş seyahatlerinizi, turistik ve tatil gezilerinizi daha keyifli hale getiriyoruz. Çeşitli kampanyalarımızla fiyatlarımızı daha da indiriyor, sizleri İzmir’in keyfini sürmeye bırakıyoruz. İzmir’de araç kiralama konusunda özgüvenimizle fark yaratıyoruz.

Pratik araç kiralama imkanı

Kiralık araçlarımız arasında seçiminizi yaptıktan sonra ne zaman ve nerede kullanmaya başlamak istediğinizi siz kendiniz belirleyin, isterseniz aracınızı ayağınıza kadar getirelim, isterseniz de şubelerimizden birinden istediğiniz saatte gelip teslim alın. Kişisel planlarınıza göre her an araçlarımız hizmetinizde. Sadece formu doldurarak aracınızı talep edebilir ve ardından planladığınız saatte anahtarınızı teslim alabilirsiniz.

Geniş şube ağımızla kolay ve hızlı erişilebilirlik

İzmir’in dört bir tarafında bulunan şubelerimizle kiraladığınız aracı kolayca teslim alıp ihtiyacınız sona erdiğinde aynı kolaylıkla teslim edebilirsiniz. Adnan Menderes Havalimanı’nda araç kiralama fırsatınızla hiç kendinizi yormadan rahatlıkla kiralık aracınızla seyahatlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tatil beldelerinde araç kiralama imkanıyla tatilinizin güzelliğinden ödün vermeden hızlıca ulaşım ihtiyaçlarınıza çözüm getirebilirsiniz. İzmir’de araç kiralama ZGR ile büyük kolaylıklar getiriyor.

Uzun süreli araç kiralamada ZGR fırsatı

Özellikle kurumsal araç kiralama ihtiyaçlarınıza yönelik olarak tam 48 aya kadar araç kiralama fırsatıyla İzmir’de işlerinizi yürütmek de artık çok kolay. Uzun sürelerde araca ihtiyacınız varsa ancak araç alım satımıyla uğraşmak istemiyor ya da buna bütçe ayırmaya gerek görmüyorsanız avantajlı ayrıcalıklarla İzmir’de araç kiralama ihtiyaçlarınızı ZGR ile gidermelisiniz. Her ihtiyaca uygun, dayanıklı araç opsiyonlarımızla sıkılmadan, rahatlıkla kullanabileceğiniz kiralık araçlarımız, sizlere kendi aracınız gibi eşlik edecek, araç alım satımı yanında oluşacak zararınıza karşın çok karlı fiyatlarla dilediğiniz süre boyunca hizmetinizde olacaktır.

Her ihtiyacınıza yönelik kiralık araçlar

Sektörde öncü olan ismimizle müşterilerimizin her ihtiyacını karşılamaya yönelik hizmet vermek görevimizdir. Keyifli seyahatlerinizde kullanmanız için beğeneceğiniz spor araçlarımızdan grup olarak gerçekleştireceğiniz seyahatlerinizde kullanabileceğiniz 14 kişi kapasiteli minibüs seçeneklerimize kadar her çeşit araçla İzmir’de kiralık araç için en doğru adres ZGR Rent a Car. Araç kataloğumuzda kendinize uygun tüm araçları inceleyerek ihtiyacınıza yönelik en doğru aracı seçebilir ve kolaylıkla kiralayabilirsiniz. Ancak dikkat edin; kaliteli, konforlu, son model araç seçeneklerimiz arasında gezerken çok kararsız kalabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
  • İzmir Haftalık araç kiralama
    Bir iki günlü değil haftalık araç kiralamaya ihtiyacım var diyorsanız en güvenilir Rent a Car ZGR araç ve filo kiralama size artık daha da yakın. https://www.zgr.com.tr adresini ziyaret edip sürekli yenilenen ve genişleyen filo ağımızı görebilir, ihtiyacınız olan aracı ...
  • İzmir Havalimanı Araç Kiralama
    İzmir Havalimanı Araç Kiralama işlemlerini gerçekleştirirken aynı zamanda havalimanı yolu ile yok taşımacılığı yapan, ülkemize gelen turist karşılamaları için, gezi için gelmiş kafileler içinde ihtiyaca uygun araç kiralaması gerçekleştirmeniz mümkündür.
  • İzmir Çeşme Transferi
    Firmamızın müşterilerimize sunmuş olduğu transfer hizmetleri ile mesafe tanımaksızın konaklama alanlarınıza sağlamış olduğu ulaşım seçenekleri sadece İzmir şehir merkezi ile sınırlı kalmıyor, renkli yaşantısı ve ideal deniz sıcaklığı ile aynı zamanda mavi bayraklı dünya...
  • İzmir Gümüldür Transfer
    İzmir Gümüldür Transfer bu işlemlerin dışında gezi, taşımacılık, tatil, seyahat işlemleri için de araç kiralama olanakları sağlamaktadır. Havaalanı taşımacılığı ya da havaalanında alma işlemlerini gerçekleştirir. İhtiyaç değişikliğine göre Zgr Rent A Car firması üzerind...
  • İzmir Havaalanı Şehir İçi Transfer
    İzmir havaalanı şehir içi transfer hizmetleri sayesinde İzmir şehir merkezinde istediğiniz yöne seyahat yapabilirsiniz.
Whatsapp Telefon