Bergama Organize Sanayi Bölgesi

Bergama Organize Sanayi Bölgesi

Bergama Organize Sanayi Bölgesi

Bergama Organize Sanayi Bölgesi yani kısaltılmış adı ile BOSBİ, 1.747.491 metrekarelik bir alan üzerine kurulmuş olan, inşaat, süt ve süt ürünleri, gıda, doğal taş sektörlerinde faaliyet gösteren bir sanayi bölgesidir. 50 milyon Euro’luk yatırım ile şu an da 450 kişi istihdam edilmekte olan ve yeni yeni gelişmekte olan bir sanayi bölgesidir. Bu geniş alanda ihtiyaç duyulacak olan tüm ulaşım ev araç hizmetleri için ZGR Rent a Car Bergama Organize Sanayi Bölgesi ve çevresinde hizmet vermektedir. Bergama Organize Sanayi Bölgesi araç kiralama hizmetleri bölge içindeki firmalara ya da bölgeye ziyarete gelmiş ziyaretçilere uzun dönem kiralama ve aylık kiralık araçlar, bölgeye teslim fırsatları ile sunulmaktadır. Daha fazla bilgi edinmek ve rezervasyon yapmak için www.zgr.com.tr adresi ziyaret ediniz.

İlginizi Çekebilir
  • Sigortalı İzmir araç kiralama hizmeti
    Sigortalı Araç Kiralama, Araç Kiralama Sigorta Seçenekleri, İzmir Mobilden Araç Kiralama, İzmir Araç Kiralama
  • Kurban Bayramında İndirimli Araç Kiralama
    İzmir bayramda araç kiralama konusunda en güvenilir adres yine ZGR. Bayram yaklaşırken geç kalmadan bayram araç kiralama fırsatlarımızdan yararlanın.
  • Şoförlük hizmetini seyahatlerinizde de alabilirsiniz
    İl dışına mı çıkacaksınız, acil bir işiniz mi var, bir takım toplantılara vaktinde mi ulaşmak istiyorsunuz ya da yolculuk yapmaktan hoşlanıyor, ancak araç kullanmak istemiyor musunuz? Tüm bu ihtiyaçlarınıza İzmir Şoförlü Kiralama hizmeti olarak cevap veriyoruz.
  • Park Halinde Meydana Gelen Kazalarda Ne Yapmalısınız?
    Aracınızın park halindeyken bir kazaya karışması halinde yapılması gereken işlemlerin eksiksiz ve en kısa zaman da yapılması gerektiği unutulmamalıdır.
  • Sözleşme İmzalamak Zorunlu Mudur?
    Sağlıklı bir kiralama hizmetinde, sözleşme zorunludur. Hukuki alanda büyük sorunları ortadan kaldıran sözleşme, İzmir araç kiralama hizmetinde, kiralayan ve firma arasında, 'akit' anlamına gelmektedir. Kiralama ücreti sözleşmede geçtiği zaman, İzmir rent a car hizmetler...
Whatsapp Telefon