Kiralanan Aracın Parasını Vermezsem Firmanın Hakları Neler Olur ?

Kiralanan Aracın Parasını Vermezsem Firmanın Hakları Neler Olur ?

Kiralanan Aracın Parasını Vermezsem Firmanın Hakları Neler Olur ?

 Öncelikli olarak size çıkartılan mevcut borcu ödemek istemiyorsanız, yasal zemini mutlaka avukatınızla görüşün. Kiralanan aracın parasını vermezsem firmanın hakları neler olur? ya da üzerimde nasıl bir yaptırım uygulayabilirler diye düşündüğünüz zaman ise unutmayın ki aracı teslim edene ve firma ile borcu yoktur mutabakatı yapana kadar siz firmaya karşı borçlu sayılırsınız. Firma bu durum da size karşı bir adım öndedir ve araç tesliminden önce tahsilatı yapmak isteyecektir. Aksi durumlarda ise olay yasal zemine taşınacaktır.

Araç kiralamada pek çok kurum ya da kuruluş ödemesini peşin olarak alır, ancak istisnai bir durum oluşmuş ve siz araç kiralama şirketine borçlanmışsanız ve yaşadığınız bir münakaşa sonrasında borca itiraz ettiyseniz ticaretin boyutu ve süreci değişmiştir artık.

İlginizi Çekebilir
  • Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi
    Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi araç kiralama hzimetleri ZGR Rent a Car tarafından sağlanmaktadır. Müşteri memnuniyeti ve sağladığı kaliteli konfor ile İzmir’in en iyisi olan ZGR, firmaların isteklerine ya da bölgeye gelen ziyaretçilerin ihtiyaçlarına göre hizmet kalit...
  • Balçova Araç kiralama
    Balçova Araç Kiralama ile keyifli bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi! En uygun fiyatlarla aradığınız aracı bulabileceğiniz bu blog yazısı, Balçova'daki kiralık araç sektörünü ele alacak. Hem turistler hem de yerliler için Balçova'nın en iyi araba kiralama hizmetlerini ...
  • Bahaneler Sizi Alıkoymasın!
    Seyahate mi çıkacaksınız? Aracınız mı yok? Aracınızın yıpranmasını istemiyormusunuz? Bulunduğunuz yer neresi olursa olsun size güvenilir konforlu araçlar sağlar, bulunduğunuz zor ortamdan sizi kurtatırız.
  • Basında ZGR
    ZGR Rent a car ile ilgili basında yer alan bilgi ve haberleri takip edebilir, kampanya duyuruları ile fırsatlar yakalayabilirsiniz.
  • Araç Kiralama Sık Sorulan Sorular
    Araç Kiralama Sık Sorulan Sorular
Whatsapp Telefon