Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi

Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi yani kısaltılmış olan adı ile BAYOSB, İzmir’e 40km, Manisa’ya 25 km, İzmir Limanı’na 44 km ve havaalanına 46 km uzaklıkta yer alan bir sanayi bölgesidir. BAYOSB, sanayicileri bir arada toplamak, istihdamı arttırmak ve sektörel takiplerin yapılmasını kolaylaştırmak amacı ile kurulmuştur. Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi araç kiralama hzimetleri ZGR Rent a Car tarafından sağlanmaktadır. Müşteri memnuniyeti ve sağladığı kaliteli konfor ile İzmir’in en iyisi olan ZGR, firmaların isteklerine ya da bölgeye gelen ziyaretçilerin ihtiyaçlarına göre hizmet kalitesini arttırmaktadır. Uzun dönem kiralama ve aylık kiralık araç hizmetleri ile ZGR Rent a Car Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi ve çevresine araç teslimatı fırsatları sunmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi ve iletişim için web sitesi adresini ziyaret ediniz.

İlginizi Çekebilir
  • Balçova Araç kiralama
    Balçova Araç Kiralama ile keyifli bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi! En uygun fiyatlarla aradığınız aracı bulabileceğiniz bu blog yazısı, Balçova'daki kiralık araç sektörünü ele alacak. Hem turistler hem de yerliler için Balçova'nın en iyi araba kiralama hizmetlerini ...
  • Bahaneler Sizi Alıkoymasın!
    Seyahate mi çıkacaksınız? Aracınız mı yok? Aracınızın yıpranmasını istemiyormusunuz? Bulunduğunuz yer neresi olursa olsun size güvenilir konforlu araçlar sağlar, bulunduğunuz zor ortamdan sizi kurtatırız.
  • Basında ZGR
    ZGR Rent a car ile ilgili basında yer alan bilgi ve haberleri takip edebilir, kampanya duyuruları ile fırsatlar yakalayabilirsiniz.
  • Araç Kiralama Sık Sorulan Sorular
    Araç Kiralama Sık Sorulan Sorular
  • İzmir'de Mükemmel Araç Kiralamayı Bulmak: Unutulmaz Bir Seyahatin Anahtarı
    İzmir'in tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler için, mükemmel bir araç kiralama hizmeti bulmak seyahatinizin anahtarıdır. Profesyonel bir tonla kaleme alınan bu blog yazısında, İzmir'de araç kiralamak için en iyi seçenekleri inceleyeceğiz. Size unutulmaz b...
Whatsapp Telefon