Kiralık Aracın Aynası Kırılırsa Sigorta Geçerli Olur mu?

Kiralık Aracın Aynası Kırılırsa Sigorta Geçerli Olur mu?

Kiralık Aracın Aynası Kırılırsa Sigorta Geçerli Olur mu?


            İnsanlar günlük araç ihtiyaçlarını karşılamak için çoğu zaman araç kiralama firmalarına başvuruyorlar. Bu başvurularda kendilerinden belirli şartları sağlamaları istenirken seçtikleri araçları gün içinde güvenli bir şekilde kullanmaları bekleniyor. Ancak trafikte kişiler araçlarını her ne kadar düzenli kullanıyor olsa da kazalar meydana gelebiliyor. Bu kazalar bazen ağır kazalar olabilirken bazen de hafif maddi hasarlar ile sonuçlanmış kazalar oluyor.

 

             Bu duruma küçük bir örnek vermek gerekirse araçların yan aynaları sıklıkla kırılabiliyor. Bu aşamada da kiralık aracın aynası kırılırsa sigorta geçerli olur mu sorusu akıllara geliyor. Firmaların yaptırdıkları sigortalar aracın aynalarında ya da ön camında yaşanan hasarları karşılıyor. Bu sebeple de kullanıcılar ekstra olarak herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmıyorlar.
İlginizi Çekebilir
  • Bergama araç kiralama
    Uzun süreli araç ve filo kiralamalarınızda, tek kişilik ya da kalabalık ihtiyaçlarınızda, şoförlü araç kiralama hizmetinde aradığınız tam güvenli, çok ekonomik fırsatlar Bergama Rent a Car ile sizlerle. Şirketiniz için maliyetleri düşürecek en iyi filo çözümü için mutla...
  • Beydağ araç kiralama
    Beydağ Rent a car, sınırlı süreler içinde ihtiyacınızı karşılamak için yapılan Beydağ araç kiralama hizmetidir. Araçsız kalındığı durumlarda size ihtiyacınız kadar sürede Beydağ oto kiralama yapılmaktadır. Bu süreler içinden size uygun olan zamanla anlaşıp, ihtiyacınızı...
  • Bergama Organize Sanayi Bölgesi
    ZGR Rent a Car Bergama Organize Sanayi Bölgesi ve çevresinde hizmet vermektedir.
  • En modern kalitede araç kiralama hizmetleri
    Son sınıf araçların bulunduğu izmir rent a car düşük kilometreye sahip araçlar en uygun fiyat seçenekleriyle sizlerin hizmetinde olmaktadır.
  • Axess Varsa ZGR Rent A Car %10 İndirimin Hazır
    Axess Varsa ZGR Rent A Car %10 İndirimin Hazır!! İster 3 taksit ister 6 taksit ister 9 taksit seçenekleri ile Zgr rent a car dan yapacağınız tüm araç kiralamalarda geçerli olmak üzere alışverişlerinizi taksitlendirebilirsiniz.
Whatsapp Telefon