8+1 Araç Kiralama İzmir

8+1 Araç Kiralama İzmir

8+1 Araç Kiralama İzmir

Her türlü yol durumuna uygun bir şekilde tasarlanmış olan 8+1 araç çok yönlülüğü, konforu ve her zaman güvenilir olmasıyla 8+1 araç kiralama İzmir kalitesini yollara taşımaktadır. İzmir'de Mercedes Vito Kiralama

Ekonomik araç olan 8+1 ile araç kiralama sayesinde konforu ZGR ile yaşayacaksınız. Gitmek istediğiniz noktaya daha güvenli bir şekilde varabilmeniz için yorgunluk asistanı ve rüzgar savrulma asistanı gibi çok sayıda yardımcı güvenlik sistemleri ile mümkün olan en yenilikçi güvenlik özelliklerini standart olarak sunar ve 8+1 kiralama ile bu özellikleri yaşama şansı elde edeceksiniz.

Konforlu Araç Kiralama

Yeni 8+1, sınıfında ilk defa önden çekişli veya arkadan itişli tahrik sistemleri ile her türlü ihtiyacınıza uygun olarak tasarlanmış ve ZGR 8+1 araç kiralama İzmir şehrinde sorunsuz gezinme sağlayabilirsiniz.

Donanımın standart yapısı kapsamında SD hafıza kartı yuvasına ve USB bağlantısına sahip radyo telematik sistemleri sayesinde 8+1 araç kiralama İzmir sınırlarında ya da uzun yolculuklarınızda müzik keyfini sizlere sunar. Krom uygulamalı ve deri kaplamalı multifonksiyonel direksiyon simidi ve vites topuzu, elektromekanik servo direksiyon, hız sabitleyici, ön-arka halı kaplama ve katlanabilir lüks yolcu koltukları ile ZGR’den kiralamış olduğunuz 8+1 ile en üst seviyede sürüş konforu, ideal işlevsellik ve en iyi kaliteyi bir arada bulacaksınız.

ZGR 8+1 Oto Kiralama ile Keyifli Gezinti

ZGR 8+1 filo kiralama ile ferah bir tasarım, yüksek kaliteli malzemeler ve ayrıca diğer birçok donanım özelliği ile tamamlanmış olan iç mekan, sizin için gerekli olan her şeyi sunar. Artı olarak yeni 8+1 kiralamış olduğunuz aracınızda düzen sağlayacak çok sayıda pratik muhafaza gözü bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir
  • Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi
    Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi araç kiralama hzimetleri ZGR Rent a Car tarafından sağlanmaktadır. Müşteri memnuniyeti ve sağladığı kaliteli konfor ile İzmir’in en iyisi olan ZGR, firmaların isteklerine ya da bölgeye gelen ziyaretçilerin ihtiyaçlarına göre hizmet kalit...
  • Balçova Araç kiralama
    Balçova Araç Kiralama ile keyifli bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi! En uygun fiyatlarla aradığınız aracı bulabileceğiniz bu blog yazısı, Balçova'daki kiralık araç sektörünü ele alacak. Hem turistler hem de yerliler için Balçova'nın en iyi araba kiralama hizmetlerini ...
  • Bahaneler Sizi Alıkoymasın!
    Seyahate mi çıkacaksınız? Aracınız mı yok? Aracınızın yıpranmasını istemiyormusunuz? Bulunduğunuz yer neresi olursa olsun size güvenilir konforlu araçlar sağlar, bulunduğunuz zor ortamdan sizi kurtatırız.
  • Basında ZGR
    ZGR Rent a car ile ilgili basında yer alan bilgi ve haberleri takip edebilir, kampanya duyuruları ile fırsatlar yakalayabilirsiniz.
  • Araç Kiralama Sık Sorulan Sorular
    Araç Kiralama Sık Sorulan Sorular
Whatsapp Telefon