Kurban Bayramında İndirimli Araç Kiralama

Kurban Bayramında İndirimli Araç Kiralama

Kurban Bayramı Araba Kiralama

Kurban bayramı yaklaşıyor. Bayramda memleketine gideceklerin de yolculuk telaşı başladı. Yolculuklarınızı kiralık aracınızla yapmak istemez misiniz? Bayramda araba kiralama ZGR ile hem güvenli hem de ucuz. İzmir’de 10 yıldır verdiğimiz kaliteli ve tecrübeli araç kiralama hizmetlerimizle bayramda da yanınızdayız. İhtiyacınız olan aracı bayram süresince kiralayabilir, bayramda gerçekleştireceğiniz yolculuklarınızı kolaylaştırabilirsiniz. Üstelik bayrama özel araç kiralama tarifelerimizle daha uygun fiyatlara araç kiralamanız ZGR ile mümkün.

Ailenizle ve akrabalarınızla gerçekleştireceğiniz yolculuklarda keyifli yolculuklar yapabileceğiniz konforlu, son model araçlarımız ucuz fiyatlarla sizlerle buluşuyor. Bayramda araç kiralamanın doğru adresi her zaman olduğu gibi yine ZGR Rent a Car. Geniş kapasiteli ara seçeneklerimizle bayram yolculuklarınızı rahatça ve istediğiniz herkesi yanınıza alarak gerçekleştirebileceksiniz. Kurban bayramı araç kiralama seçeneklerimizi kataloğumuzda inceleyebilir veya bizlere ulaşarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

COVID-19 Kurban Bayramı

Bu sene tüm dünyayla birlikte ülkemizi de derinden etkileyen korona virüsü bayramda herkesin aklında soru işareti bırakıyor. Bayram yolculuklarını otobüs, tren gibi toplu taşıma aralarında gerçekleştirmek, virüs kapma riskiyle karşı karşıya kalmak olduğu için özel aracı olmayanlar bayram yolculuğuna çıkmaktan çekinir vaziyette.

Yolculuklarınızı rahat ve hijyenik bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için bayramda araç kiralama hizmetimizle ZGR olarak sizlerle beraberiz. Araçlarımızı her kiralama sonrasında özel olarak temizlemekte, ardından yeni kullanıcılarıyla buluşturmaktayız. Bayramda kiralık araba ile korona virüsün tehlikelerinden uzak bir biçimde yolculuklarınızı gerçekleştirebileceksiniz. Bayram süresince uygulayacağımız bayram özel araç kiralama ücretleri ile yüksek masraflardan korkmanıza da gerek yok. ZGR her zaman olduğu gibi sizleri en yüksek derecede memnun bırakacak fırsatlarla ayağınıza geliyor. Araç filomuzun sayfasından araçlarımızı inceleyebilir, sizin için en uygun olan aracı seçebilir ve kiralık araba bayram fırsatları hakkında iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Kurban Bayramında İndirimli Araç Kiralama

Fiyat performans her zaman üst seviyelerde tutarak müşteri memnuniyetimizi gözeten bizler, bayramda da uygun fiyatlara, kaliteli araç kiralama seçeneklerimizle hizmetimize devam ediyoruz. Fırsat araçlarımızla sizlerin ve ailenizin rahat bir yolculuk geçireceği uygun fiyatlı araçlarımızın fiyatlarını daha da indiriyor, bayramda yolculuklarınızı mutlu bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlıyoruz. İzmir bayramda araç kiralama konusunda en güvenilir adres yine ZGR. Bayram yaklaşırken geç kalmadan bayram araç kiralama fırsatlarımızdan yararlanın.

ZGR Rent a Car ile Kurban bayramı

Kalitemizden ödün vermeden yıllardır verdiğimiz hizmeti markamızın kazandırdığı güvenceyle sunmaya deva ediyoruz. Tecrübeli ekibimizle kurban bayramında araç kiralama ihtiyaçlarınızı yerine getirmek için biz yine yanınızdayız. Bayram gelmeden önce fırsatlarımızı öğrenerek rahat, konforlu, kaliteli araçlarımızdan birini kiralayın. Yüksek masraf korkusu yaşamadan tarifelerimiz hakkında ayrıntılı bilgiyi alarak dilediğiniz aracı kiralayın. Sahip olduğumuz ve tescillediğimiz yüksek müşteri memnuniyetimizle sizlerin de bayram seyahatlerinizi güvenli ve rahat bir biçimde ZGR ile gerçekleştirebileceğinizi garanti edebiliriz.

Kurban bayramında araç kiralama

ZGR il ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Geniş araç çeşitliliğimizle dilediğiniz aracı kiralayarak bayram yolculuklarınızı gerçekleştirebilirsiniz. İzmir’de araç kiralama konusunda kendimizi kanıtlamış bir firma olarak bayramda araç kiralama konusunda da sizlere güvenceli hizmet veriyoruz. İzmir’in 7 noktasındaki şubelerimizden size en yakın olanına gelerek bayram fırsatlarımız hakkında bilgi alabilir ve sizin için en uygun aracı kiralayabilirsiniz. Veya isterseniz seçtiğiniz aracı kapınıza kadar getirerek bayram yolculuğunuza hazır bir vaziyette teslim edebiliriz. Bayram için araba kiralama ZGR Rent a Car ile çok kolay. Cebinize uygun fiyat seçeneklerimiz ile bayramınızı mutlu bir şekilde geçirebilmenizi umuyor iyi bayramlar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon