Kiralık Aracı Başka Yerlerde Teslim Edebilir misiniz?

Kiralık Aracı Başka Yerlerde Teslim Edebilir misiniz?

Kiralık Aracı Başka Yerlerde Teslim Edebilir misiniz?

Kiralanan araç, kiralandığı şehirden farlı bir şehir de teslim edilebilir. Bu yönteme tek yön kiralama adı verilmektedir. Ancak bu elbette ek bir masraf doğurmaktadır. Kiralama şirketleri aldığınız şehir ile teslim edeceğiniz şehir arasındaki km başına sözleşmede yazan tutar kadar ücret talep ederler. Bu ücret aracın sizin bıraktığınız şehirden kiraladığınız şehre götürülmesi ücretidir.

İnsanlar birçok avantajı sayesinde araç kiralama yöntemini kullanmaktadırlar. Ancak bir araç kiraladığınızda bazı şartları da kabul etmiş bulunmaktasınız ve bu sözleşme şartlarına harfiyen uymak durumundasınız. Örneğin sigorta koşullarını, hangi durumlarda sizin sorumlu olacağınızı bilmeniz gerekir. Bilinmesi gereken sözleşme özelliklerinden birisi de Kiralık Aracı Başka Yerlerde Teslim Edebilir misiniz? sorusunun cevabıdır.

İlginizi Çekebilir
  • Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi
    Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi araç kiralama hzimetleri ZGR Rent a Car tarafından sağlanmaktadır. Müşteri memnuniyeti ve sağladığı kaliteli konfor ile İzmir’in en iyisi olan ZGR, firmaların isteklerine ya da bölgeye gelen ziyaretçilerin ihtiyaçlarına göre hizmet kalit...
  • Balçova Araç kiralama
    Balçova Araç Kiralama ile keyifli bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi! En uygun fiyatlarla aradığınız aracı bulabileceğiniz bu blog yazısı, Balçova'daki kiralık araç sektörünü ele alacak. Hem turistler hem de yerliler için Balçova'nın en iyi araba kiralama hizmetlerini ...
  • Bahaneler Sizi Alıkoymasın!
    Seyahate mi çıkacaksınız? Aracınız mı yok? Aracınızın yıpranmasını istemiyormusunuz? Bulunduğunuz yer neresi olursa olsun size güvenilir konforlu araçlar sağlar, bulunduğunuz zor ortamdan sizi kurtatırız.
  • Basında ZGR
    ZGR Rent a car ile ilgili basında yer alan bilgi ve haberleri takip edebilir, kampanya duyuruları ile fırsatlar yakalayabilirsiniz.
  • Araç Kiralama Sık Sorulan Sorular
    Araç Kiralama Sık Sorulan Sorular
Whatsapp Telefon