Kiralanan Aracın Lastiği Zarar Gördüğünde Bunu Kim Karşılar?

Kiralanan Aracın Lastiği Zarar Gördüğünde Bunu Kim Karşılar?

Kiralanan Aracın Lastiği Zarar Gördüğünde Bunu Kim Karşılar?

Araç kiralarken korktuğumuz durumlardan biri de eğer kaza yaparsak maddi hasarı kimin ödeyeceğidir. Çoğu araç kiralanırken sigortaları vardır. Bu yüzden araç kiralarken oluşan maddi hasar sigorta tarafından karşılanır.

Kiralanan aracın lastiği zarar görürse bunu yine sigorta karşılar. Fakat sigortanın karşılamayacağı durumlarda vardır. Kiralanan araç kaza anında kullanan kişi alkollü ise, ehliyeti yoksa ya da aracı kiralayan kişiden farklı biri kullanıyor ise sigorta hiçbir ödeme yapmayacağı gibi bütün masraflar kiralayan kişi tarafından karşılanır. Trafik kurallarına uyulmaması, aşırı hız yapmak, sürücünün suçlu bulunması durumunda sigorta ödeme yapmayabilir.

Araç kiralarken yaşanabilecek böyle durumlar karşısında haksız duruma düşmek istemiyorsanız kurumsal firmalarla çalışmalısınız. 

İlginizi Çekebilir
  • Havalimanında araç kiralamak neden avantajlı
    İzmir havalimanı araç kiralama hizmetini avantajlı kılan birçok husus mevcut. İlk olarak Adnan Menderes Havalimanı’nın şehir merkezine yaklaşık 20 kilometre mesafede olduğunu düşünürseniz, kısa sürede şehir merkezine ulaşmak için en makul seçeneğin araç kiralamak olduğu...
  • İzmir Unutulmaz Lezzetler
    İzmir, taze deniz ürünleri, doyurucu et yemekleri ve damak tadına hitap edecek kesin olan vejetaryen seçenekleriyle ünlüdür.
  • Birlikte İzmir'i Gezelimmi
    Gel Ekonomik, tarihi ve sosyo-kültürel açıdan önde gelen İzmir'i birlikte gezelim
  • Seferihisar Araç Kiralama Sığacık Rent a Car
    Sığacık Araç Kiralama ile hayalleriniz gerçek oluyor! Eşsiz bir tatil deneyimi için şimdi Sığacık'ta araba kiralayın ve özgürlüğün keyfini çıkarın. En yeni modeller, uygun fiyatlar ve profesyonel hizmetle tatilinizi unutulmaz kılacak olanakları yakalamak için hemen tıkl...
  • İzmir Havaalanı Araç Kiralama
    Seyahat İhtiyaçlarınızda İzmir Havaalanı Araç Kiralama'yı Tercih Etmeniz İçin En Önemli 5 Neden
Whatsapp Telefon