Şoförlü Araç Kiralama

İzmir Şoförlü Araç Kiralama

Şoförlü Araç Kiralama Vip Transfer

Ulaşımın ciddi anlamda problem olduğu şehir hayatında otomobiller en iyi seçenektir ve vip transfer en iyisidir. Kişiye özel olması, özgürce gezme imkanı sunması bu araçlara olan ilgili artırmıştır. Bir asırda otomobil dünyası en üst seviyeye ulaşmıştır ve gelişmeye devam etmektedir. Şoförlü araç kiralama adıyla bilinen Vip transfer, otomobille ulaşım kategorisinin en üst sınırıdır. Bu kategoride kiralayan kişi arka koltuğa oturarak keyfini çıkarırken aracı firmanın şoförü kullanıyor. Deri koltuklar, özel ışıklandırma, maksimum konfor ve ful özellikler vip tarzı tasarımlarla mükemmel bir bütünlük oluşturmuştur. Bu araçlarda yolculuk yapmak ayrı bir zevktir.

Bu hizmete neden Vip transfer denilmiştir. Vip denimesinin en önemli nedeni iç döşemenin özel olması ve tasarımın özel olmasıdır. Araca giren müşteri hayranlığını gizleyemiyor. Aracın döşemeleri ve tasarımı son derece lüks ve kaliteli özelliklere sahip. Klima, buzdolabı, televizyon ve daha birçok eklenti şoförlü araç kiralama aracının etkili özellikleri içerisinde yer almaktadır. Aracın iç tasarımının göz kamaştırıcı özelliği ilk anda etkilemektedir.


Vip Transfer Aracı Nerelerde Kullanılır?

Transfer hizmeti vip (yani sıra dışı) tasarlanmış şoförlü araç kiralama hizmetidir. Bu hizmette şirketler tek yönlü adrese teslim hizmetinin yanı sıra adresten adrese hizmet te sunmaktadır. En popüler hizmet kategorisi havalimanı transfer hizmetidir. Bu hizmette havalimanından adrese teslimat gerçekleşmektedir. Ayrıca adresten havalimanına gitmek isteyen müşteriler için de çözüm üretilmektedir. Ücretlendirme aracın modeli, taşıma mesafesi ve karşılama işlemleri gibi kategorilerde farklılık oluşturmaktadır. Sedan veya toplu taşıma araçlarının farklılığı fiyatlara yansımaktadır.

Kendiniz için kiralayabileceğiniz transfer araçları misafiriniz için de kiralanabilir. Bu imkan sayesinde bazı durumlarda karşılama imkanı bulamadığınız misafirleriniz şoförlü araç kiralama ile çok daha kolay bir şekilde karşılanmaktadır. Misafirleriniz için özel bir karşılama seçeneği arıyorsanız deneyimli, tecrübeli ve davranış kurallarına riayet eden şoförlerin kullandığı transfer araçlarını tercih edebilirsiniz. Son model üst segment araçlar özel tasarımlı haliyle büyüleyici özelliğe sahiptir. Yolu hissettirmeyen ve yolcunun rahat etmesi için bütün imkanlara sahip olan bu araçları online rezervasyon seçenekleriyle kiralayabilirsiniz. İnternetten yaptığınız rezervasyon işlemleri güncel bir şekilde değerlendirilmektedir.

Online Transfer Rezervasyon

Evden iş yerinden ve başka yerlerden online vip transfer rezervasyon işlemi yapmak çok kolay. Siteye giriş yaptığınız zaman rezervasyon bölümünü ziyaret ederek istediğiniz aracı tercih edip rezervasyon işlemini başlatıyorsunuz. Kiralamayla ilgili işlemleri yaptıktan sonra istediğiniz tarihe aracı kiralayabilirsiniz. Kiralama tarihini ister ileri, ister daha erken bir tarihe alabilirsiniz. Rezervasyon iptal işlemlerinde firma esnek ve pratik çözümler sunmaktadır. Turizm sektöründe otel-havalimanı arasında vip transfer seçenekleri en çok tercih edilen ulaşım seçeneğidir.

Oto kiralama işlemlerinde yakınlarınızı karşılamak için bu hizmeti tercih edebilirsiniz. Zamanınızın olmaması veya aracınızın olmaması durumunda özel bir karşılama işlemi gerçekleştirecekseniz vip transfer hizmeti aradığınız özelliklere sahiptir. Firmayı arayıp uçağın kalkış saatini ve rezervasyon işlemlerini yaptırmanız yeterlidir. Deneyimli şoförlerin kullandığı lüks vip transfer filosu istediğiniz zaman hizmet vermeye hazırdır. Uçaktan inen misafir deneyimli şoförümüz tarafından karşılanmaktadır. Şoförümüz misafire kapıyı açıp hoş geldiniz dedikten sonra yol boyunca nezaket kuralları çerçevesinde hareket etmektedir.

Misafirinizin bindiği uçağın iniş saatinden önce vip ekibi orada hazır bulunmaktadır. Pankartlı karşılama ile misafiriniz kısa sürede bulunur ve nezaket çerçevesinde karşılanır. Bu hizmette çıkabilecek problemler anlık çözüm seçenekleriyle çözüme kavuşturulmaktadır. Misafir karşılama işlemlerinde vip transfer ekibi misafir sayısına uygun araçla karşılama yapmaktadır. İş dünyasında prestij sağlamak isteyen firmalar özel misafirlerini vip transfer seçenekleriyle karşılamaktadır. Önemli toplantılar ve özel iş görüşmeleri için bu araçlar aradığınız etkiyi kolaylıkla sağlayabil

Vip Transferle Kafile Karşılama

Turizm dünyasında şoförlü araç kiralama hizmeti popülerdir. Yurt dışından veya yurt içinden otele gelen turistlerin karşılanması da vip şoförlü araç kiralama hizmeti programı içerisinde yer almaktadır. Toplu taşıma kategorisinde özel tasarımlı lüks araçlar, deneyim, tecrübeli ve yabancı dil bilen şoförler tarafından kullanılmaktadır. Şoförler yabancı ve yerli turistleri havaalanında karşılamaktadır.

Yabancı turist karşılama komitesinde de pankart kullanılmaktadır. Misafirlerin anlayacağı dilde yazılan ‘hoş geldiniz’ yazısı ve otelin adı özel olarak hazırlanmaktadır. Havalimanında karşılanan turistler için isteğe bağlı bir şekilde şehir turu da düzenlenebilir. Şehir turunda şehirde bulunan bütün doğal güzellikler ve bütün tarihi mekanlar gezilmektedir.

Kiralık dünyasının en konforlu seçeneği haline gelen vip transfer araç filosu, birçok lüks araç modelini bir araya getirmiştir. Süspansiyonel özellik, klima, ısıtma ve media eklentileri bakımından aradığınız bütün özellikler bu özel araçlarda bir arada bulunmaktadır.

7/24 Vip Transfer Hizmeti

Misafir karşılama veya adresten adrese taşıma kategorisinde aradığınız konfor bu araçlardadır. Araçlar kadar aracı kullanan şoförler de bu kategoride önemlidir. Firmamız profesyonel araç kullanan kişileri tercih etmektedir.  Hizmette belli bir saatin olmaması bu hizmetin kalitesini daha da artırmaktadır. Özellikle uçakların iniş saati 24 saat içerisinde farklı zamanlarda meydana gelebilmektedir. Havalimanında misafir karşılama hizmeti 7/24 özelliğe sahiptir. Gecenin bir yarısı veya sabahın erken saatleri mesai saatleridir.

Havalimanı vip transfer hizmetinin en büyük avantajlarından biri de misafirin sadece transfer ücreti ödemesidir. Temizlik, muayene, sigorta, kasko ve şoför maaşı şirkete aittir.

Dezenfeksiyon Yapılmaktadır

Salgın hastalık korkusu günlük hayatımızı doğrudan etkileyen bir konudur. Bu konuda gerekli olan dezenfeksiyon işlemleri ekibimiz tarafından takip edilmektedir. Hizmet önce normal temizlik işlemlerinin yanı sıra dezenfeksiyon kimyasallarıyla aracın içi dışı temizlenmektedir. Şoförlerimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarını birebir takip ederek sağlıklı bir şekilde vip transfer çözümleri sunmaktadır.

Kış aylarında soğuk havanın etkisini, yaz aylarında sıcak havanın etkisini maksimum seviyede engelleyen bu araçlar, bütün hava koşullarında güvenli yolculuk imkanı sunmaktadır. Klima, ısıtma sistemi, Abs fren sistemi, maksimum süspansiyon özellikleri ve diğer bütün ful özellikler bu araçlarla bir araya gelmiş durumdadır.

Hizmet kalitemizi doğrudan etkileyen lüks ve konforlu araçlarımız bagaj özelliğine sahip özel araçlardır. Bu özellik sayesinde müşterimizin bagajları da birlikte taşınmaktadır. Şoförlerimiz bu konuda gerekli desteği sunmaktadır.

Şehir içinde ve şehirler arasında şoförlerimiz adres arama veya benzeri problemlerle karşılaşmamaktadır. Güncel nevigasyon sistemi sayesinde, özellikle şehir turu hizmetlerinde güvenli bir şekilde şoförlü araç kiralama çözümleri sunulmaktadır. Şoförlerimiz trafik cezası, park cezası, park ücreti ve köprü geçiş ücreti gibi konulardan sorumludur. Bizi tercih eden misafirimiz konforlu aracımızda yolculuğun keyfini doyasıya çıkarabilir.

Şehirler Arası ve Şehir İçi Hizmet

Vip kategorisinde değerlendirilen transfer araçlarıyla ister şehir içi olsun, ister şehirler arası olsun Türkiye sınırları içerisinde istediğiniz yeri gezebilirsiniz. Şoförlerimiz sadece şehir içi trafikte değil şehirler arası yollarda da profesyonel hizmet kalitesine sahiptir. Şehir içi taşıma hizmetlerinde ekibimiz hava durumunu inceledikten sonra gerekli tedbirleri alarak hareket etmektedir. Hava durumunun yanı sıra yol durumu ve geçişler de incelenmektedir. Yol durumu, hava durumu ve köprü geçişleri hesap edilerek saat verilmektedir. Rent a car ekibimiz özellikle havalimanında misafir karşılama hizmeti için uçağın iniş saatinden önce havalimanına ulaşmaktadır.

ZGR Rent a Car, İzmir Havalimanı ve diğer bölgelere kişiye özel şoförlü vip transfer hizmeti sunmaktayız. Adnan Menderes Havalimanına Uçağınız indiğinde kapıda şoförlü transfer aracınız hazır tek yapmanız gereken rezervasyon yapmak. Üstelik Üç adımda kolay rezervasyon imkanı ile İzmir Havalimanı Transfer Fiyatlarımıza bakabilir, İzmir Adnan Menderes Havalimanından Alaçatı Çeşme, Bodrum Marina ve Kuşadası Liman vip özel transfer hizmeti alabilirsiniz.

İzmir Efes Meryemana Şirince Şoförlü Araç Kiralama Ve Şehir Turu


İzmir Efes Meryemana Şirince şoförlü araç kiralama ve şehir turu ile birlikte Helenistlik, Bizans ve Roma dönemlerinin en önemli yerleşim merkezlerinden biri olduğu için önemli kalıntılar bulunmaktadır. Antik kent sizi büyüsü ile büyüleyecek ve olağanüstü muhteşem bir yolculuk sizleri beklemektedir. Lüks otobüsleri ile sizlere ulaşım imkânı ve rehberlik ücretleri dâhilin de fiyatlandırılmaktasınızdır.

İzmir Efes Meryemana Şirince şoförlü araç kiralama ve şehir turu ile günü birlik gezintiler yapılmaktadır. Sabah belirlenen saatte hareket edilmekte ve yine belirlenen saatte kahvaltı verilmektedir. Hepsi ücret dâhilin de bulunmakla birlikte ekstra bir ücret talep edilmemektedir. Daha sonra ise turun başlanılacağa yere varılıp gezi turu başlamaktadır. Başınızda bir rehber dâhilin de gezilecek bütün yerler hakkında bilgi sahibi ve bilinmesiyle birlikte bu bilgiler sizleri gezdirirken anlatılmaktadır. Gezilecek yerler daha önceden sizlere bildirilmekle beraber gün içinde yapılacakların listesi de size ilaveten verilmektedir.

İzmir Efes Meryemana Şirince şoförlü araç kiralama ve şehir turu ile Ege bölgesinin antik dünya kapıları sizlere açılmaktadır.  Sizlerinde güvenliği düşünülerek seyahat sigortası yapılamaktadır. Acente ise sizlere eşlik etmekle birlikte seyahat boyunca rahat etmeniz için ellerinden geleni yapmaktadır. Tur fiyatları sizlerin bütçenizi düşünülerek ayarlanmakta ve hiçbir masraftan kaçınılmamaktadır. Amaç Egenin incisi olan İzmir halkına kaliteli bir hizmet sunarak hizmetinden söz ettirmektedir. Rezervasyonlar için bir telefon kadar uzağınızda ya da internet üzerinden yapabilirsiniz. Verilen lokasyonlarda hizmet bedeline yakit dahil degildir.

  kiralık şoförlü mercedes vito izmir     şoförlü araç kiralama izmir     izmir mercedes vito kiralama 




soforlu_arac_kiralama

Şoförlü Araç Kiralama Formu

Şoförlü Araç Kiralama Formu


Whatsapp Telefon