Protokol

 basbakanlik

adalet

aile

avrupa

calisma

Başbakanlık 

 Adalet Bakanlığı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 

 Avrupa Birliği Bakanlığı

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

cevre

 disicleri

 ekonomi

 enerji

genclik

Çevre ve Şehircilik Bakancılığı 

 Dışişleri Bakanlığı

Ekonomi Bakanlığı 

 Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı

Gençlik ve Spor Bakanlığı 

maliye 

 milli

ulastirma

orman 

saglik 

 Maliye Bakanlığı

 Milli Eğitim Bakanlığı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 

Sağlık Bakanlığı 

 gida gumruk   icisleri  bilim  ekonomi 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı  Gümrük ve Ticaret Bakanlığı  İçişleri Bakanlığı    Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı  Ekonomi Bakanlığı 

İzmir Protokol Hizmeti

Bakanlık bünyesinde ve elçilikler aracılığı ile ülkemize gelen yerli yabancı bürokratların ve konuk heyetlerinin protokol hizmetlerini sunan ZGR bu konuyla ilgili uzman ve disiplinli personeli ile konuklarımızı konfor ve güven içinde ulaşımlarını gerçekleştirmektedir. Son teknolojiye sahip olan VIP araçlarımız ile konuk misafirlerimizi kendi evlerinde ve ülkelerinde hissettirerek memnuniyetlerini sağlamak başlıca görevlerimizdir. Protokol izmir hizmeti, sektörde tamamen ayrı bir yere sahiptir. Bu konuda verdiğimiz hizmet kusursuz ve diğer kurumlara göre ayrıcalıklı olmalıdır. Tam olarak burda, İzmir’de Vip hizmetin öncüsü olan ZGR, misafirlerine, devlet büyüklerine tahsis ettiği son model araçlar ve ileri sürüş teknikleri almış sürücüsü ile güvenli ve konforlu bir ulaşımın tek adresidir.

İzmir_Protokol_Hizmeti

İzmir Protokol de En İyi Firma

Son teknolojiye sahip olan VIP araçlarımız ile konuk misafirlerimizi kendi evlerinde ve ülkelerinde hissettirerek memnuniyetlerini sağlamak başlıca görevlerimizdir.

İzmir_Protokol_Hizmeti

İzmir Mercedes Vito Vip Kiralama

İzmir'de kiralık Mercedes Vito Marka araçlar için tıklayınız. Mercedes vito kiralama sayfasını ziyaret edebilirsiniz. | Firma İzmir oto kiralama sektöründe, izmir araba kiralama, izmir kiralık araba, izmir havalimanı araba kiralama ve izmir rent a car hizmetleri vermektedir.


VIP Protokol ve Özel Şoför Hizmetimiz

Sunmuş olduğumuz hizmetler arasında dilerseniz Size Tahsis edilmiş Vip Özel şoförlerimiz ile size konforlu bir şürüş sağlayabiliriz.






Whatsapp Telefon