İzmir'de Filo Kiralama Nasıl Yapılır?

İzmir'de Filo Kiralama Nasıl Yapılır?

İzmir'de Filo Kiralama Nasıl Yapılır?

Hesaplı yollardan İzmir filo kiralama şirketi hizmetlerinden faydalanmak isteyen müşteriler www.zgr.com.tr adresine giriş yapabilir. Herhangi bir üyelik gerektirmeyen bu alanda İzmir uzun dönem kiralama seçenekleri de mevcuttur. Kiralama formu birkaç dakika içerisinde doldurulduktan sonra fiyat teklifi de alınabilmektedir.

Online Filo Kiralama Formu


Sitenin ana sayfasında yer alan online filo kiralama formu herkese açıktır. Burada doldurulması gereken alanların başında alış lokasyonu geliyor. Merkez ofisin dışında Adnan Menderes Havaalanı’nın hem iç hem de dış hatlarına da araç gönderimi yapılmaktadır.

Ek bir ücret ödeyerek adrese teslim İzmir kurumsal kiralama avantajlarından da faydalanılabilir. İzmir Çeşme ve Buca gibi stratejik noktalardan da alış lokasyonu seçilebilir.

Alış ve bırakış tarihlerinin işaretlenmesinden sonra araç gruplarından biri tercih edilebilir.

Araç Filolarında Yer Alan Özellikler

Araç seçimleri filoların kaç kişilik olduğuna bakılarak yapılabilir. Her araç filosunun görselinin altında bu özellikleri incelemek mümkündür. Dört ve beş kişilik arasında ufak fiyat ayrımları bulunuyor. Bunun dışında bagaj sayıları ve markaları da belirleyici olmaktadır. Beğenilen arabaların altında yazan rezervasyon seçeneğine tıklandıktan sonra kiralama süreci başlar. 


İlginizi Çekebilir
  • İzmir Araç Kiralama
    İzmir'de kullanışlı ve uygun fiyatlı araç kiralama seçenekleri
  • Araç Kiralama
    İzmir'de güvenilir bir araç kiralama hizmeti arıyorsanız, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçenek bulacaksınız. İzmir havalimanı rent a car hizmetleri popülerdir
  • Oto Kiralama
    Mükemmel Araç Kiralama Hizmetini Seçmek: Kapsamlı Oto Kiralama Rehberi
  • Sağlık Turizmi
    Sağlık Turizmi'nin Büyüyen Sektörü: Neden Giderek Daha Fazla İnsan Sağlık Hizmeti İçin Seyahat Ediyor?
  • Araç Kiralama Soruları Bazıları Şunlardır.
    Araç kiralama süreciyle ilgili sıkça sorulan sorulardan bazıları şunlardır:
Whatsapp Telefon