İzmir Buca araç kiralama hizmeti

İzmir Buca araç kiralama hizmeti

İzmir Buca araç kiralama hizmeti


İzmir seyahatleriniz için cevap olarak, İzmir Buca araç kiralama hizmetini sunmaktayız. Ekonomik araba kiralama seçeneği mevcuttur. Farklı model ve türdeki arabayı en uygun fiyata boyutlandırabilir. İhtiyaç değiştirme aracı, İzmir Buca araç kiralama hizmeti ile rahatlıkla temin edebilirsiniz. Sürekli periyodik bakımların ardından sizlere sunulan uygun birimler gönderiliyor.

İzmir Buca araç kiralama hizmeti almak için bizlerden mutlaka fiyat almayı unutmayın. Her bütçeye uygun araç ve kiralama hizmeti sunan ZGR rent a car seçenekleri, aylık, günlük ve yıllık kiralama imkanı sunmaktadır. İzmir Araç Kiralama şirketleri arasında güvenilir yüzde yüzlü yerli sermaye ile ekonomiye katkıyı sağlayan ZGR rent a car dan Havalaalanı araç kiralama ihtiyaçlarınıza cevap vermektedir. İzmir Buca ’da araç kiralama hizmeti veren firmanın sitesinde; araç kiralama koşulları ve fiyat bilgileri bulunuyor.

Dünya'nın III. büyük heykeli olan Mevlana heykeli Buca'nın en yüksek yeri olan Tıngır Tepe’de, 20 dönümlük arazide, kaidesiyle birlikte 25 mt yüksekliğinde yer almaktadır.

İzmir'in önde gelen Levanten ailelerinden olan Rees ailesinin özelliği birkaç kuşak boyunca Bucalı olarak tanınmalarıdır.

Şimdiki adıyla Şirinyer eski adı Kızılçullu olan bölgenin güneyinde Meles çayına bakan arazide 1912'de Amerikalılar tarafından yaptırılan ve yıllarca Amerikan Erkek Lisesi olarak kullanılan bu okul, İzmirli Levanten ailelerin okuduğu o dönemdeki sayılı okullar arasındaydı. Cumhuriyetin ilanından sonra bu okul Köy Enstitüsü olarak hizmet verdi. 1953 yılı sonlarında da Nato'ya devredilmiştir.

Edinilen bilgiler Buca’nın yakın tarihimizde bir Rum köyü olarak belirdiğini ortaya koymaktır. Rumlarla hemen aynı zamanda görülen Avrupalı iş adamları ve bunların aileleri de İzmir yöresinde ve bu arada Buca da yerleşmişler, Buca nın gelişip zenginleşmesine önemli katkılarda bulunmuşlardır.


İlginizi Çekebilir
  • İzmir Araç Kiralama
    İzmir'de kullanışlı ve uygun fiyatlı araç kiralama seçenekleri
  • Araç Kiralama
    İzmir'de güvenilir bir araç kiralama hizmeti arıyorsanız, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçenek bulacaksınız. İzmir havalimanı rent a car hizmetleri popülerdir
  • Oto Kiralama
    Mükemmel Araç Kiralama Hizmetini Seçmek: Kapsamlı Oto Kiralama Rehberi
  • Sağlık Turizmi
    Sağlık Turizmi'nin Büyüyen Sektörü: Neden Giderek Daha Fazla İnsan Sağlık Hizmeti İçin Seyahat Ediyor?
  • Araç Kiralama Soruları Bazıları Şunlardır.
    Araç kiralama süreciyle ilgili sıkça sorulan sorulardan bazıları şunlardır:
Whatsapp Telefon