Filo Araç Kiralama Nedir?

Filo Araç Kiralama Nedir?

Filo Araç Kiralama İzmir

Filo araç kiralama, aracı satın almış gibi uzun vadeli olarak kullanmak demektir. Filo araç kiralama İzmir sadece İzmir’de hizmet vermektedir. Filo araç kiralaması yaptığınız da aracınızın kaskosu, bakımı ve daha birçok işlemini kiralayıcı firma üstlenir. Bu sayede çok daha düşük bir maliyetle araç sahibi olmuş gibi aracınızı kullanabilirsiniz.

Filo Araç Kiralama Nedir?

Günümüzde teknoloji ile beraber birçok sektör ortaya çıktı. Bu ortaya çıkan yeni sektörlerin ihtiyaçları da farklı sektörleri doğurdu. Filo araç kiralama da bunlardan birisi. Filo kiralama, en basit haliyle, belirli bir süre, kilometre ve aylık ödeme kapsamında şirketlere veya şahsa araç kullanımı sağlanan avantajlı bir finansal ürün. Günümüzde yerli yabancı kurumların ihtiyaçlarına yönelik lojistik  fonksiyonları için binek araçlara ihtiyacı var. Bu ihtiyacı da Filo kiralama şirketleri gideriyor. Tabii ki eskiden Filo kiralama gibi hizmetler yoktu, şirketlerin sorumluluğu artıyordu. Filo kiralama riskleri de azalttı çünkü şirketlerin araçla ilgili ciddi sorumlulukları yoktu ve acil bir durumda araç değiştirilebiliyordu. Eskiden şirketler araçlarının bozulması ya da kaza yapması halinde hem bakımla uğraşarak zaman ve para kaybediyorlardı hem de sevkiyat aksayabiliyordu. Şirketlerin belirli aralıklarla yeni araçlar alması gerekiyordu ve araçların sürekli vergi, vize gibi işlerini halletmeleri gerekiyordu. Bu da şirketlerin daha çok çalışan çalıştırmasına ve daha çok para harcamasına sebep oluyordu fakat Filo araç kiralama sayesinde şirketlerin araç bakım gibi dertleri ortadan kalktı. Çünkü Filo araç kiralama şirketleri istenen araçları anında sağladı ve araç bakım dertlerini de kendileri üstlendi. Filo araç kiralama sektörü büyük şirketlerin araç ihtiyacını çözerek şirketlere büyük kolaylıklar sağladı. Eskiden yeni kurulmuş şirketlerin araç alması gerekiyorduve birçoğunun araç için bütçesini zorlaması gerekiyordu. Filo araç kiralama bu sorunu da ortadan kaldırdı çünkü şirketler bir araca araçtan çok daha ucuz bir fiyata ulaşabildi. Filo araç kiralama şahıslara da bir sürü kolaylık sağladı. Mesela eskiden bir yere gittiğinizde eğer bir tanıdığınızın aracını ödünç almadıysanız veya kendi aracınızla gelmediyseniz araçsız kalıyordunuz fakat günümüzde bir Filo araç kiralama şirketinden araç kiralayabilirsiniz. Eskiden aracın getirip götürme sıkıntısı da vardı. Mesela uçağa biniyordunuz ama aracınız orada kalıyordu ve geri dönüp aracınızı getirme gerekliliğiniz doğuyordu. Filo kiralama şirketlerinde ise aracı istediğiniz gibi bırakıp gidebilirsiniz çünkü Filo kiralama şirketleri sizin aracın üzerindeki sorumluluğunuzu minimuma indiriyor. Mesela eskiden birinden araç ödünç aldıysanız aracı istediğiniz kadar kullanamıyordunuz fakat Filo araç kiralama şirketleri size istediğiniz kadar kullanma süresi tanıyabiliyor. Kısacası Filo araç kiralama şirketleri herkes için kolaylık sağlıyor.

Filo Araç Kiralama İzmir’de Dikkat Edilmesi Gerekenler

-Uzun vadeli olarak araç kiralamadan önce aracın yakacağı yakıtı göz önünde bulundurmak gerekir. İhtiyacınızı karşılayacak statüsünde birden çok araç bulunuyorsa birbirleri ile kıyaslanması gerekir.

-Kiralayacağınız filo aracın sigorta masraflarını şirketin üstleneceğinden emin olun. 

-Kiralayacağınız aracın hasar tespitine dikkat edin.

Filo Araç Kiralama İzmir’de En Uygun Şirket

Biz zgr rent a car olarak 10 yılı aşkın bir süredir hizmetinizdeyiz. Bütçe dostu fiyatlarımızla İzmir’de en çok tercih edilen araç kiralama şirketiyiz. Sunduğumuz hizmetler ile müşteri memnuniyetini her daim en üst noktada tutmaya çalışıyoruz. Filo araç kiralama İzmir’de sunduğumuz bütçe dostu fiyatlar sayesinde en çok tercih edilen marka olmayı başardık.

Neden ZGR Araç Kiralama?

10 yıllık deneyimimiz ile müşterilere konforlu bir sürüş yaşatıyoruz. Bütçe dostu fiyatlarımız ile de müşterilerimizin şubelerimizden memnun olarak ayrılmalarını sağlıyoruz. Her türlü aracı bulunduran markamız herkesin zevkine hitap edebiliyor.  Araçlarımızı güncel tutmaya özen gösteriyoruz. Filomuz bu sebeple her yıl yenileniyor.

İlginizi Çekebilir
  • Filo kiralama hizmeti
    Konforlu Bir Hayatın Olmazsa Olmazı: Araç Kiralama Hizmeti
  • Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama Seçenekleri
    Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama seçenekleri arasında yer alan ZGR ile İzmir medeniyetlerin beşiği sıfatının hakkını veren bir Türkiye’nin eşsiz yerini gezebilirsiniz. Adnan Menderes Havalimanından Araç Kiralama İmkanı Araç Kiralama ile Gezilecek Yerler
  • Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Araç Kiralama
    Aliağa Organize Sanayi Bölgesi araç kiralama hizmeti, İzmir’in önde gelen rent a car firması olan ZGR Rent a Car tarafından misafirlerine ve müşterilerine sunulmaktadır. İster firmalar için uzun dönem kiralama ister misafirler için, günlük, haftalık ya da aylık kiralık ...
  • Aliağa Araç Kiralama
    ZGR Rent a Car ile Aliağa'da rahat ve uygun fiyatlı araç kiralama
  • Menemen Plastik Organize Sanayi Bölgesi araç kiralama
    920 bin metrekarelik bir alana yayılmış olan Menemen Plastik Organize Sanayi Bölgesi araç kiralama ve ulaşım ihtiyaçlarını sağlamak için ZGR Rent a Car araç kiralama firmasını tercih etmektedir.
Whatsapp Telefon