Kiralık Araçta Günlük Km

Kiralık Araçta Günlük Km

Kiralık Araçta Günlük Km Sınırını Geçersem Fazla Para Öder miyim?

Pek çok Rent A Car firması araç kiralama öncesinde sözleşmeye KM kotası koymaktadır. Bu maddenin hukuki zemini tartışılır. Lakin tüketicilerin burada dikkat etmeleri gereken ayrıntı bu maddenin sözleşmede ki varlığıdır. Ücreti ödenen bir aracın KM ile sınırlı olması ahlaki olarak etik değildir: Kiralama öncesinde firma temsilcisi ile bu konuyu detaylı olarak konuşup netleştirmek sizin işinizi kolaylaştıracaktır. Kiralık Araçta Günlük Km Sınırını Geçersem Fazla Para Öder miyim? ya da ödemeli miyim? diye düşünülürse, günlük KM sınırını aşmanız durumunda firmanın talep ettiği ücreti ödemek zorundasınız. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız, tüketici olarak öncesinde gerekli önlemi mutlaka alınız.

İlginizi Çekebilir
  • İzmir Çeşme Arası Transfer Hizmetleri Sağlıyoruz
    İzmir çeşme transferi hizmetini sizlere sunuyoruz. Araçlarımızın tamamı klimalı, konforlu ve son model araçlardır. İsterseniz, Vıp araç seçeneklerimiz bulunmaktadır. Her şeyi sizin yerinize düşünüyoruz. Hiç bir şeyi kaçırmıyor ve her şeyi eksiksiz yapıyoruz.
  • İzmir Otel Transfer
    Tatilini İzmir otellerinde geçirmek isteyenlerin, eğer araçları ile gitmedilerse havaalanından otele ulaşım problemi baş göstermektedir. İşte bu noktada imdada İzmir otel transfer hizmetleri koşmaktadır.
  • İzmir araç kiralama imkanları
    İzmir rent a car 7/24 şehrin her yanında kiralama, yardım ve destek hizmetleri sunuyor. Araçlarınız dilediğiniz yere getirilerek teslim ediliyor ve istediğiniz yerden geri alınabiliyor.
  • İzmir’den Çeşme’ye gitmek artık çok kolay
    İzmir Adnan Menderes Havalimanından Çeşme'ye, İzmir Çeşme Transfer filosuyla gitmenin keyfini ve konforunu yaşamak bizim elimizde.
  • İzmir’de Seyahat Etmenin En Kolay Yolu: Araç Kiralama
    Toplu taşıma araçları seyahat sürenizin çoğunu yollarda, konforsuz bir alanda geçirmenize yol açacağı için en doğru seyahat yöntemi sizin için İzmir araba kiralama olacaktır.
Whatsapp Telefon