İzmir araç kiralama imkanları

İzmir araç kiralama imkanları

İzmir araç kiralama imkanları


Güzel İzmir şehri, turizm ve iş dünyasının en gözde yerleşimlerindendir ve ülke turizminin %7 gibi büyük bir kısmını İzmir tek başına karşılamaktadır. Dört milyonu geçmiş genç nüfusu ile İzmir iş potansiyeli olarak İstanbul’a rakip olabilecek bir şehir. Havaalanı, gar ve buna bağlı turizm ve şehir içi ulaşımında da bu durumu karşılayabilecek çalışmalar yapılıyor. Doğal olarak İzmir rent a car alanında da şehrin dokusuna ve yoğunluğuna uygun hizmetleri kolaylıkla kaliteli ve hızlı biçimde bulabileceğiniz modern bir şehir. Birçok farklı turizm alanı sunabilen kentin hemen hemen her bölgesinde gezilebilecek tarihi ve turistik alanlar mevcut. Her aileye, her bütçeye uygun ve şehrin ulaşım standardına cevap veren araç kiralama hizmetleri sizleri şehrin tarihi, turistik ve iş potansiyeli alanlarına tam olarak hâkim olabilmeniz için son model araç filoları ve yol yardım destek birimleriyle hazır olarak bekliyor. Nüfus yoğunluğu nedeniyle araç kiralama konusunda uzmanlaşan İzmir rent a car 7/24 şehrin her yanında kiralama, yardım ve destek hizmetleri sunuyor. Araçlarınız dilediğiniz yere getirilerek teslim ediliyor ve istediğiniz yerden geri alınabiliyor. Önceden rezervasyon yapabileceğiniz gibi acil durumlar içinde talepleriniz karşılanabilmektedir. Günlük ya da belirleyebileceğiniz süre üzerinden araç kiralama yapabilirsiniz. Dilerseniz üst düzey özel anlık taşıma servis ve lüks şoförlü araç hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Havalimanı çevresinden veya bütün ilçelerden dilediğiniz saatte kiralama hizmet talebinde bulunabilirsiniz en kısa sürede size ulaşılacak ve asla en ufak bir mağduriyet yaşamadan ulaşım işleminiz başarıyla sağlanacaktır.

 



İlginizi Çekebilir
  • Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi
    Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi araç kiralama hzimetleri ZGR Rent a Car tarafından sağlanmaktadır. Müşteri memnuniyeti ve sağladığı kaliteli konfor ile İzmir’in en iyisi olan ZGR, firmaların isteklerine ya da bölgeye gelen ziyaretçilerin ihtiyaçlarına göre hizmet kalit...
  • Balçova Araç kiralama
    Balçova Araç Kiralama ile keyifli bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi! En uygun fiyatlarla aradığınız aracı bulabileceğiniz bu blog yazısı, Balçova'daki kiralık araç sektörünü ele alacak. Hem turistler hem de yerliler için Balçova'nın en iyi araba kiralama hizmetlerini ...
  • Bahaneler Sizi Alıkoymasın!
    Seyahate mi çıkacaksınız? Aracınız mı yok? Aracınızın yıpranmasını istemiyormusunuz? Bulunduğunuz yer neresi olursa olsun size güvenilir konforlu araçlar sağlar, bulunduğunuz zor ortamdan sizi kurtatırız.
  • Basında ZGR
    ZGR Rent a car ile ilgili basında yer alan bilgi ve haberleri takip edebilir, kampanya duyuruları ile fırsatlar yakalayabilirsiniz.
  • Araç Kiralama Sık Sorulan Sorular
    Araç Kiralama Sık Sorulan Sorular
Whatsapp Telefon