İzmir Oto Kiralama

Oto Kiralama

Kiralanma avantaj sağlayan, pahalı araçların pratik bir şekilde kullanım imkanı sunan otomobil kiralama sektörü, ulaşımın en gözde seçeneğidir. Araç kiralamak özgürce gezmek isteyenlerin tercihidir. Tatil  gezisinde, iş seyahatinde ve özel organizasyonlarda günlük kiralama, aylık kategoride kiralama ve senelik kiralama seçenekleri tercih ediliyor. İş dünyasında pratik çözüm olan rent a car hizmeti şirketimizin uzman olduğu bir konudur. Yeni nesil araçlardan modelli araçlara bütün araç seçenekleri listede yer almaktadır.

Oto Kiralamanın Avantajları

Araç kiralama hizmetinin avantajları günümüz şartlarında kolaylık sağlamaktadır. Otomobil kiralama yönteminin avantajlarıyla tanışmak çok kolay. Pahalı araçları kiralamak için internete girmek yeterlidir. Online kiralama ve rezervasyonla istenilen süre zarfında kiralama yapılabilir. Araç kiraladığınızda;

  • Öncelikle kendinize özel bir aracınız olacak ve bu özel araçla tüm Türkiye’yi gezebilirsiniz.
  • Türkiye’nin bütün bölgelerinde rahatlıkla gezebileceksiniz ve bu konuda sınırsız araç kullanma imkanına sahip olacaksınız,
  • Özel tasarımlı son model konforlu kiralık araçları satın almadan kullanma imkanına kavuşacaksınız. Hayalinizdeki aracı satın alamayabilirsiniz ancak uygun kiralama seçenekleriyle kiralamak oldukça kolay.
  • Zorunlu vergi, zorunlu sigorta, kasko, sanayi muayenesi ve benzeri masrafları ödemeden istediğiniz gibi araç kullanabileceksiniz. Lüks araçları satın almak zor olduğu gibi bu araçların masrafları da fazladır. Bu masrafları ödemeden lüks araç kullanma fırsatına rent a car hizmetiyle elde edebilirsiniz.
  • Kiralamada araç tercihini internetten yapabilirsiniz. Telefon, masa bilgisayarı, notebook ve benzeri cihazları kullanarak rezervasyon yapabilirsiniz.
  • Kiraladığınız aracı firmamız havalimanına veya sizin belirttiğiniz her hangi bir adrese getirebilmektedir. Bu yöntem sayesinde ekstra ulaşım araçları ile uğraşmadan yolculuğunuzu daha keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Oto kiralamayla ilgili konularda çözüm odaklı hareket eden şirketimiz, lüks ve bakımlı araçları temiz bir şekilde teslim etmektedir. Aracı kiralayan kişi, yakıt, trafik cezası, park ücreti, köprü geçiş ücreti ve benzeri ücretlerden sorumludur. Servis ağına sahip otomobil kiralama filomuzda yer alan bütün araçlar uygun fiyat seçenekleriyle kiralanabilir.

Otomobil Kiralama Nasıl Yapılır?

Araç kiralarken dikkat etmeniz gereken husus kiralayacağınız aracın özelliklerini ilk edapta belirlemenizdir. Toplu taşıma araçları kategorisinde yer alan araçların yanı sıra iki kişilik sport araçlar bu sektörde kiralanmaktadır. Aile tipi 7 koltuklu araçlar da oldukça popülerdir. Alt kısmı yüksek jeep araçlar da oldukça popülerdir. Turizm bölgelerinde yer alan tarihi yerler için jeep araçlar daha kullanışlıdır.

Şehir içinde az yakan araç seçenekleri de filoda yer almaktadır. Toplu taşıma kategorisinde ful özellikli araçlardan seri araçlara kadar bir çok model kiralanabilir. Otomobil kiralama işleminde öncelikle rezervasyon işlemini gerçekleştirmeniz gerekir. En uygun aracı seçtikten sonra kullanma problemi yaşamayacağınız modeli seçmeniz gerekir. Doğru tercih rent a car işlemlerinde problem yaşamanızı engelleyecektir.

Kiralama işlemi esnasında sizden istenen bilgileri doğru ve eksiksiz girilmelidir. İstenilen bilgilerin yanı sıra iletişim bilgilerinin de tam olarak verilmesi gerekir. Oto kiralamada büyük kolaylık sağlayan online çözümlerle zaman kaybı yaşamadan, mekansal anlamda problem yaşamadan istediğiniz lüks aracı kiralayabilirsiniz.

Havaalanı Araç Kiralama

Güncellenen özellikleriyle lüks ve konforlu havalimanı otomobil kiralama hizmetleri, uçakla seyahat edenlerin en çok tercih ettiği hizmetlerden biridir. Otomobil kiralamanın çok kolay bir hale geldiği günümüz şartlarında zamana karşı büyük bir yarış verilmektedir. Bu nedenle uçakla yolculuklarda zaman kaybı yaşamamak adına kiralık araç seçeneği tercih edilmektedir.

Havalimanı otomobil kiralama hizmetinde kiraladığınız araç ayağınıza geliyor. Elinizde valizle çıkış bölümünden çıkar çıkmaz kiraladığınız aracınıza binerek istediğiniz adrese rahat bir yolculuk gerçekleştiriyorsunuz. Toplu taşıma araçlarıyla ve diğer seçeneklerle uğraşmadan gönlünüzce gezmek istiyorsanız lüks bir araç kiralamanız yeterlidir.

Kiraladığınız bu aracı havalimanından teslim aldığınız zaman sözleşme imzalanmaktadır ve sözleşme süresi boyunca aracı kurallar çerçevesinde kullanılmaktadır.

Otomobil Kiralama Sözleşmesi

Kiralama sektöründe sözleşme, kiralanan şeyin kullanım haklarını belirlemektedir. Otomobil kiralama hizmetinde de sözleşme aracın kullanım programını belirleyen hususları içermektedir. Kiralayan kişinin bilgileri ve kiralanan aracın bilgileri açık bir şekilde sözleşmede yer almaktadır. Bu iki hususun yanı sıra aracı kullanma şartları ve diğer genel bilgiler de sözleşmede yer almaktadır.

Bu Sözleşmenin Genel Özellikleri Şunlardır:

  1. Sözleşmeyi imzalayan ve aracı kiralayan kişinin iletişim, ad-soyad ve adres bilgileri açık bir şekilde beyan edilmektedir.
  2. Aracın modeli ve aracın kiralama süresi de açık bir şekilde belirtilmektedir. Aracın kiralandığı tarihten, aracın teslim tarihine olan süre boyunca araçtan kiralayan kişi sorumludur.
  3. Sözleşme hukuki anlamda çıkan sorunların çözülmesinde kolaylık sağlamaktadır. Otomobil kiralama işlemlerinin problemsiz bir şekilde çözümünde bu sözleşme gereklidir.
  4. Aracın hangi şartlarda kullanılacağı da sözleşmede yer almaktadır. Aracı kiralayan kişi aracı kullanacak kişinin adını sözleşmeye eklemelidir. Sözleşmede adı geçen kişiler dışında aracın kullanımı durumunda sözleşme ve kasko şartları geçersiz olacaktır. İkinci kişi sınırsız olacaksa bu madde sözleşmeye eklenmelidir. Sözleşme imzalama esnasında bu konuya dikkat edilmelidir. Aracı kiralayacak kişi hangi şartlarda araç kiraladığını analiz etmelidir.
  5. Çalınma, çekilme, yangın ve benzeri durumlarda kiralayan kişi şirketi aramalıdır.
  6. Aracın kötü kullanılması, aracın kanuni olmayan konularda kullanımı, aracın üçüncü şahıslara kiraya verilmesi sözleşmenin feshedilmesine neden olur. Bu gibi durumlarda şirket sorgusuz aracı geri alabilir. Otomobil kiralama sözleşmesi fesh olur.

Otomobil kiralamanın günlük yaşantının bir parçası haline geldiği günümüzde sözleşmeli yöntemle araç kiralamak büyük kolaylık sağlamaktadır. Her iki taraf için de pratik çözüm olan otomobil kiralama trafikte araç kullanma problemi olmayan herkes için etkili bir çözümdür.

Kiralanan Aracın Teslimatı

Kiralama süresi dolan araçların teslim edilmesi bu kategoride önemlidir. Kiralama süresi sonrasında teslim edilen araçlardan ek ücret talep edilmektedir. Bu husus sözleşmede yer almaktadır. Kiralama süresi bitmeden aracın teslim edilmesi hem kiralayan, hem de aracı kiraya veren şirket için iyi olacaktır.

Aracın kiralayan kişi isterse otomobil kiralama süresini artırabilir veya azaltabilir. Bu gibi durumlarda şirket ile iletişime geçmesi yeterlidir. Kiralama hizmetinde aracın erken teslimatı durumunda sözleşme maddeleri uygulanmaktadır. Bu gibi durumlarda şirketin müşteri hizmetleri pratik çözüm sunmaktadır ve istenilen süre zarfında kiralama süresi artırılabilir.

Kiralık Araç Fiyatları

Otomobil kiralamada gün sayısı ve aracın segmenti önemlidir. Aracın ful özellikleri, modeli ve markası kiralama fiyatını belirleyen önemli unsurlardır. Araç dünyasında en üst segment D ve C segmentidir. En düşük segment ise A segmentidir. Bu farklılık kiralama fiyatlarına da yansımaktadır. Kiralamada kiralama gün sayısı ve kiralama ücreti çarpılır. Ortaya çıkan rakam ödenecek tutardır. Online otomobil kiralama hizmetinde pratik çözümler ödeme ve teslimat gibi konularda çözüm oluşturmaktadır.

Kiralanan aracın kaskolu olması ve servis imkanına sahip olması kiralama sektöründe en önemli konulardan biridir. Lüks araçlarda kasko hayati öneme sahip bir konudur. Kaskosu olmayan veya yeterli olmayan lüks araçların kiralanması kiralayan kişi için maddi anlamda problem meydana getirmektedir. Firmamız ful kasko seçenekleriyle kiralama süresi boyunca araç kullanımında güvence sağlamaktadır. Yeni nesil araçlardan modelli araç seçeneklerine kadar bütün araçlarda kasko otomobil kiralamada büyük kolaylık sağlamaktadır.

İZMİR OTO KİRAMALA'DA PROFESYONEL ÇÖZÜMLER

Araç kiralama alanında hizmet veren ZGR Rent a car İzmir kiralık oto arayışı içerisinde olan tüm müşterilerimize profesyonel anlamda çözümler sunmaktadır. Sahip olduğu geniş araç seçenekleri ile ihtiyaçlarınıza özel araçlar temin ederek bu araçların kullanıma sunulmasından teslimatına kadar geçen tüm sürede sizlerin yanında olmaktadır.

Ekonomik, kompakt, lüks ve ultra lüks araçlar içerisinden seçeceğiniz  aracın ardından kullanım ihtiyacı duyduğunuz saat ve tarih aralıklarına göre aracınız adınıza rezerve edilmektedir. Sadece İzmir oto kiralama alanında değil Yat ve Limuzin kiralama, Jet ve Helikopter kiralama alanında da sizlere kurumsal çözümler sunmaktan memnuniyet duymaktayız. Ulaşım konusunda çekeceğiniz tüm sorunları ortadan kaldıracak olan ZGR Rent a car aynı zamanda müşteri memnuniyeti odaklı müşteri temsilcileri sayesinde sizlere kaliteli hizmetler sunmaktadır. 

izmir oto kiralama

Alınında kurumsal çözümler sunduğumuz filo kiralama hizmetinde işletmenize uygun olabilecek araç filosunun belirlenmesi ve koordinasyonunun ekiplerimiz tarafından sağlanması ile siz sadece araç kullanımı ile ilgilenmektesiniz. Özellikle sıfır araç filosu satın almanın işletmeler için yüksek maliyetlere ulaştığını düşünürsek bunlara karşılık filo araç kiralaması işletmeler açısından hem düşük maliyet sağlayarak avantaj kazanmanıza hem de gereken evralandırma işlemleri gibi zaman alan tüm işlemlerden sizi kurtarmaktadır. 

Zaman ve iş gücü açısından da oldukça avantajlı olan filo yönetimi sayesinde firmanızın prestijini ve iş akışını araçlarınız ile devam ettirebilirsiniz. Tüm araç kiralama işlemleri hakkında detaylı bilgileri ise iletişim numaralarından bizlere ulaşarak alabilirsiniz. 

Egenin tarihi dokusunu yansıtan İzmir, kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına karış karış gezilmesi gereken bir şehirdir. Seyahat rotalarına sıklıkla eklenen eşsiz şehir İzmir de araç kiralamaya olanak sağlayan ZGR rent a car, müşterilerine hızlı ve kesin çözümler sunmaktadır.

Ayrıcalıklı hizmetleri ile müşterilerini farklı noktaya koyan firma, güvenli ve makul ücretli kiralamalar vaat etmektedir. Yüksek modelli ve her türlü segmente sahip filosu ile İzmir’e gelip araç kiralamak isteyen müşterilere kolaylık sağlamaktadır. Yurtiçi müşterilerine araç kiralama hizmeti veren firma, İzmir’e yurtdışından gelen misafirlere de araç kiralama hizmeti vermektedir. İzmir oto kiralama, hizmeti ile ZGR rent a car yurtdışından veya yurtiçinden havalimanına gelen müşterileri karşılayarak aracı teslim etmektedir.

Çeşitli araç modellerine sahip olan firma, müşterilerine günlük, haftalık ve aylık kiralama imkânları sağlıyor. Uzman kadroya sahip olan ZGR rent a car, müşterilerine vip transfer hizmetinin yanında şoförlü araç kiralama olanağı da vermektedir. Şoförlü araç kiralamalarında da araç çeşitleri bulunmaktadır. ZGR rent a car İzmir oto kiralama adına çözüm sunulmaktadır. Müşterilerin İzmir otomobil kiralama isteklerini karşılayan ZGR rent a car, kiralama sonrası da yol asistanı hizmeti vermektedir.

Kiralama sonrası yaşanabilecek lastik patlamaları, akü bitmesi ve çeşitli sorunlara 7/24 destek sağlayan ZGR car asistan sistemi, müşterilerine kesintisiz hizmet vermektedir. Kurumsal kimliğini müşteri memnuniyeti ile birleştiren ZGR rent a car, İzmir’e gelip ve araç kiralama ihtiyacı olanların tek adresi olmayı başarmıştır. Ofise gelmeden araç kiralama hizmeti de veren firma, gelişmiş web ara yüzü ve kolay kullanımı ile online rezervasyon hizmeti de vermektedir. Aşağıdaki linke tıklayarak ZGR rent a car ayrıcalıklarına göz atabilirsiniz. Siteden ihtiyacınıza ve bütçenize uygun aracı seçerek hızlı bir şekilde rezervasyon yapabilirsiniz.

İzmir oto kiralama



Whatsapp Telefon