Uzak mesafelerde araçsız kalmayın

Uzak mesafelerde araçsız kalmayın

Uzak mesafelerde araçsız kalmayın


Hemen her üç bireyden birinin taşıtının olduğu günümüzde araçlarınızı her yere taşımanız zordur. Özellikle uçakla yolculuk yapacaksanız araç kiralama yöntemini kullanarak bu işleriniz halletmeniz daha mantıklı bir çözümdür. İzmir havalimanı rent a car firması sizlere en uygun zamanlarda ve İzmir ilinin birçok noktasında kullanacağınız araçlarımız gayet konforlu ve büromuz havalimanına yakın mesafede bulunmaktadır. Kiralama bedeli dışında herhangi bir ücret ödememize gerek yok. İnternet üzerinden sitemize ulaşarak İzmir havalimanı rent a car rezervasyon işlemini online yaptırabilirsiniz. Bu form üzerinden araçları alış ve teslim ediş tarihleri ile saatleri belirtilerek formu doldurmanız başvuru çn şartı için yeterlidir. Hangi araçlar ne kadar süre ile kaç lira fiyat aralığında kiraya veriliyor, başvurular, araç filosu ve yerine getirilmesi gereken şartlar hakkında tüm bilmeniz gerekenleri siteden öğrenebilirsiniz. Araçlarımızın bakımı ve onarımı tam yapılmış olup sürüş sırasında sizlere sıkıntı çıkartmayacaktır. Hizmetimizde zaman sınırlaması da bulunmamaktadır. Yedi gün yirmi dört saat bu hizmeti alabilirsiniz. Bir ayın üstünde kiralama işlemlerinde fiyatlara kampanya yapılıp indirim uygulanmaktadır. Bu hizmet sayesinde uzak yerlerde araçsız olmayacak, aracınızın kilometresini birkaç günlük işler için yükseltmek zorunda kalmayacaksınız. Ödeme işlemlerinizi bizzat bürolara yapabildiğiniz gibi kredi kartı ile gerçekleştirebilir ve ya online olarak yapabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir
  • İzmir Çeşme Arası Transfer Hizmetleri Sağlıyoruz
    İzmir çeşme transferi hizmetini sizlere sunuyoruz. Araçlarımızın tamamı klimalı, konforlu ve son model araçlardır. İsterseniz, Vıp araç seçeneklerimiz bulunmaktadır. Her şeyi sizin yerinize düşünüyoruz. Hiç bir şeyi kaçırmıyor ve her şeyi eksiksiz yapıyoruz.
  • İzmir Otel Transfer
    Tatilini İzmir otellerinde geçirmek isteyenlerin, eğer araçları ile gitmedilerse havaalanından otele ulaşım problemi baş göstermektedir. İşte bu noktada imdada İzmir otel transfer hizmetleri koşmaktadır.
  • İzmir araç kiralama imkanları
    İzmir rent a car 7/24 şehrin her yanında kiralama, yardım ve destek hizmetleri sunuyor. Araçlarınız dilediğiniz yere getirilerek teslim ediliyor ve istediğiniz yerden geri alınabiliyor.
  • İzmir’den Çeşme’ye gitmek artık çok kolay
    İzmir Adnan Menderes Havalimanından Çeşme'ye, İzmir Çeşme Transfer filosuyla gitmenin keyfini ve konforunu yaşamak bizim elimizde.
  • İzmir’de Seyahat Etmenin En Kolay Yolu: Araç Kiralama
    Toplu taşıma araçları seyahat sürenizin çoğunu yollarda, konforsuz bir alanda geçirmenize yol açacağı için en doğru seyahat yöntemi sizin için İzmir araba kiralama olacaktır.
Whatsapp Telefon