Sigortalı İzmir araç kiralama hizmeti

Sigortalı İzmir araç kiralama hizmeti

Sigortalı Araç Kiralama

İzmir araç kiralama konforlu sürüş sağlar! Size ait olmayan bir arabayı kullanmanın ne kadar zor ve riskli olabileceğinin farkındayız. Özellikle park halinde ve başkasının hatası yüzünden oluşabilecek araba kazalarından kaynaklı diğer filo şirketlerine yüksek oranda ödeme yapmış olabilirsiniz. İzmir araç kiralama firmamızın farklarından biri de sigortalı araçlarla, müşterilerimizin haklarını her zaman korumak ve temsil etmektedir.

Araç Kiralamada Sigorta Seçenekleri

Müşterilerimizin huzurlu ve güvenli bir şekilde araç kiralama imkanı bulabilecekleri ZGR rent a car firmamız, sigorta seçenekleriyle mağdur olmamanızı sağlamaktadır. Özellikle park halinde araçlarda ve arkadan kasti vurmalarda müşterilerimizin sigorta seçeneklerinden yararlanmalarını sağlarız. Ferdi kaza sigortası sayesinde yüklü meblağlardan kurtulmanızı çok daha uygun fiyata sağlayan firmamız, İzmir içi ve dışı olası kazalarınızda size destek olmaya hazırdır.

İzmir araç kiralama hizmetimizden sigortalı ve sigortasız bir şekilde yararlanabileceğiniz gibi geniş kapasiteli araçlarımızla kısa zamanda gitmek istediğiniz lokasyona ulaşım sağlar, gününüzün yollarda geçmemesini sağlayabilirsiniz. ZGR Sigortalı araba kiralama hizmetimizden yararlanmak için siz de firmamızla anında iletişim kurabilirsiniz.

İzmir Mobilden Araç Kiralama

ZGR farkıyla istediğiniz şehirden ve yerden araç kiralama rezervasyonu yapabilir, telefon ve bilgisayardan ihtiyacınız olan araç modelini seçebilirsiniz. İstediğiniz tarihte ve saatte sizi bekleyecek olan aracınız, bakımı yapılmış, kontrolleri tam bir şekilde size teslim edilecektir. Mobil araç kiralama seçenekleri için siz de ZGR Rent A Car hizmetinin ayrıcalıklı müşterilerinden olabilir, sigorta seçeneklerimizden uygun fiyata yararlanabilirsiniz.

Haftalık ve aylık kiralama ihtiyaçlarınız için firmamız uygun fiyat seçenekleri ve araç kullanım hakları belirlemiş bulunmaktadır. Ek kilometre ve ek hizmetlerimizden de yararlanabileceğiniz mobil uygulamamız, ZGR sitemizden edinebileceğiniz uygulamalar arasında yer almaktadır. Hızlı rezervasyon ve hızlı teslimatla siz de araba kiralamanın konforunu hissedin. Dilerseniz Kiralık Aracın Kaskosu Yoksa Ne Yapılmalıdır ? konu başlıklı ilgili haberimizi okuyarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Oto Kiralama İzmir

Filo hizmetimizle de müşterilerimize konfor taşıdığımız firmamız, son model dünya markası araçlarla sizi yarı yolda bırakmayacak araç seçeneklerine sahiptir. Geniş kapasite, olağan üstü araç teknolojisi ve 7/ 24 ZGR iletişim imkanlarıyla ekip arkadaşlarımız da anında yanınızda. Sizi ve ailenizi koruyacak sigortalı oto kiralama imkanlarımızdan yararlanmak için İzmir araç kiralama mobil uygulamamızdan sigorta seçeneklerine bakabilirsiniz.

Limuzin, otomobil ve daha fazlası için filo şirketimizin uygun seçenekli konfor dolu fırsatlarına göz atın. Sizin ve ailenizin yolculuğu için uygun seçenekli araçlarımızla hem gezinizi hem de yolculuğunuzu renklendirmeye devam edelim. ZGR Oto kiralama farkını mobil uygulamamızla anında hissedebilirsiniz.

ZGR Kurumsal Araç Kiralama

İş seyahatleriniz ve toplantılarınız için ayrılmış olan kurumsal araçlarımız, şık ve modern görünümüyle işinizi temsil edecek niteliktedir. Son model dünya markası kurumsal araçlarımız sayesinde gideceğiniz yere geç kalmaz, navigasyon hizmetimizle şehrin kargaşasında kaybolmazsınız. Ayrıca İzmir ilçelerine de transfer sağladığımız ZGR rent a car firmamız, İzmir’in herhangi bir yerine acil araç temininde de bulunabilmektedir. İşinizi kolaylaştıran ve yolculuğunuzu hızlandıran sigortalı kurumsal araç seçeneklerimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Her zaman yanınızda olacak İzmir araç kiralama firmamız ZGR, sizinle iş birliği yapmaktan her zaman mutluluk duyduğu gibi geniş ve konforlu kurumsal araçlarımızla size hizmet vermekten onur duyar. Mutlu ve hızlı bir yolculuk için sigortalı kurumsal araçlarımızdan yararlanabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
  • İzmir Araç Kiralama
    İzmir'de kullanışlı ve uygun fiyatlı araç kiralama seçenekleri
  • Araç Kiralama
    İzmir'de güvenilir bir araç kiralama hizmeti arıyorsanız, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçenek bulacaksınız. İzmir havalimanı rent a car hizmetleri popülerdir
  • Oto Kiralama
    Mükemmel Araç Kiralama Hizmetini Seçmek: Kapsamlı Oto Kiralama Rehberi
  • Sağlık Turizmi
    Sağlık Turizmi'nin Büyüyen Sektörü: Neden Giderek Daha Fazla İnsan Sağlık Hizmeti İçin Seyahat Ediyor?
  • Araç Kiralama Soruları Bazıları Şunlardır.
    Araç kiralama süreciyle ilgili sıkça sorulan sorulardan bazıları şunlardır:
Whatsapp Telefon