Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Araç Kiralama

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Araç Kiralama

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi, kısaltılmış adıyla ALOSBİ, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın (EBSO) öncülüğünde kurulmuş olan, yaklaşık olarak 10 milyon metrekarelik alan içerisindeki dev bir istihdam, dış ticaret ve global bir pazar merkezidir. Bölgenin büyüklüğü, beraberinde özel bir araçla ulaşım zorunluluğunu getirmektedir. Aliağa Organize Sanayi Bölgesi araç kiralama hizmeti, İzmir’in önde gelen rent a car firması olan ZGR Rent a Car tarafından misafirlerine ve müşterilerine sunulmaktadır. İster firmalar için uzun dönem kiralama ister misafirler için, günlük, haftalık ya da aylık kiralık araç hizmeti verilmektedir. ZGR Rent a Car Aliağa Organize Sanayi Bölgesi içerisine araç teslimini de gerçekleştirmektedir. İzmir’in en güvenilir araç kiralama firması ve ayrıları için web sitesini ziyaret ediniz.

İlginizi Çekebilir
  • Daha karlı aylık araç kiralama
    Kiralık araç kullanmak çoğu zaman kullanıcılar için fiyat bakımından uygun gelmeyebilir. ZGR Rent a Car olarak aylık araç kiralama seçeneklerimizde sizin için en uygun fiyatları hesaplıyoruz.
  • Dalaman’da Güvenilir Kiralama Şirketleri
    Dalaman araç kiralama, Güney’deki inci bu şehirde zamanınızı en mükemmel şekilde geçirmenize imkân sağlar!
  • Çeşme Araç Kiralama
    Çeşme Rent a car, kişilerin ya da kurumların ihtiyaç sürelerine göre belirlenmiş aralıklarda Çeşme araç kiralama hizmetidir. Oldukça eski bir zamana dayanan Çeşme oto kiralama, daha önceleri günümüzdeki kadar yaygın değil ve her kesime hitap eden bir hizmet değildi.
  • Çiğli Araç Kiralama
    Egenin incisi İzmir’in merkezinde aradığınız güvenlik, konfor, güler yüzlü ve kaliteli hizmet için Çiğli Rent a Car. Yıllardır sizler için mesai harcadığımız her saniye biraz daha ileriye götürüyor bizleri. Sizlere vermiş olduğumuz hizmetlerden duyduğunuz memnuniyet biz...
  • Dikili Araç Kiralama
    Dikili Rent a car, size ihtiyaç duyduğunuz süre içinde Dikili araç kiralama olanağı sağlayan bir hizmettir. Dikili araç kiralama hizmeti, araç sahibi olmayan ya da farklı bir şehre ziyarete gitmiş olan kişilere oldukça büyük bir rahatlık sunmaktadır.
Whatsapp Telefon