İzmir Bergama araç kiralama hizmeti

İzmir Bergama araç kiralama hizmeti

İzmir Bergama araç kiralama hizmeti almak için bizlerden mutlaka fiyat almayı unutmayın. Her bütçeye uygun araç ve kiralama hizmeti sunan ZGR rent a car seçenekleri, aylık, günlük ve yıllık kiralama imkanı sunmaktadır. İzmir Araç Kiralama şirketleri arasında güvenilir yüzde yüzlü yerli sermaye ile ekonomiye katkıyı sağlayan ZGR rent a car dan Havalaalanı araç kiralama ihtiyaçlarınıza cevap vermektedirİzmir Bergama ’da araç kiralama hizmeti veren firmanın sitesinde; araç kiralama koşulları ve fiyat bilgileri bulunuyor.

BERGAMA ADI NEREDEN GELİR?

Helenlerden çok önce Batı Anadolu'da Pelasglar ve Luvi halkı yaşardı. O zaman Bergama'nın adı Parg-a-uma idi. Perg=Berg Arapçadaki “Burç” anlamına gelir, kale demektir. Uma ise, “halk” demektir. Pergamon adı ise, Helenleşmenin başlamasıyla dönüşen bir kelimedir.

İzmir il merkezine uzaklığı 107 km ve deniz kıyısına uzaklığı 30 km’dir.

18’i ilçe merkezinde olmak üzere toplam 137 mahallesi vardır. Yüzölçümü 1573 km/2 olup, İzmir’in alan bakımından en büyük ilçesidir.

Tarihteki Bergama Kralları;

Philetairos (M.Ö. 281-263)

I.Eumenes (M.Ö. 263-241)

I. Attalos (M.Ö. 241-197)

II. Eumenes (M.Ö. 197-159)

II. Attalos (M.Ö. 159-389)

III. Attalos (M.Ö. 138-133)

İlginizi Çekebilir
  • İzmir Oto Kiralama Firmaları
    Şöyle ki, İzmir oto kiralama firmaları, yenilikçi ve dinamik yapıları, güler yüzlü personeli ve son model araçları ile yedi gün yirmi dört saat ister havaalanlarından, isterseniz otobüs terminalinden ücretsiz olarak sizlere araç teslimi yapmaktadırlar
  • İzmir Menderes Araç Kiralama
    İzmir Menderes Araç Kiralama şirketi arıyorsanız doğru adrestesiniz.
  • İzmir havalimanından ulaşım
    Çevresinde Çeşme, Foça, Efes Antik kenti, Şirince köyü ve daha birçok gezip görülecek mekânlara sahiptir İzmir. Bunun dışında iş gezileri, iş toplantıları için gelen ziyaretçiler de doldurur havalimanını.
  • İzmir oto kiralama ile konfor ayağınızı yerden kesecek
    Yeni model araçlar ile hizmet veren oto kiralama firmasının vatandaşlara sunduğu hizmet ile artık bütün işlerini ulaşım sorunu olmadan halleden vatandaşlar rahatlığın keyfini çıkaracak.
  • İzmir oto kiralama ile rahatlığı yakalayın
    Ehliyet vardır ama araba yok, çünkü imkân yok almaya. Birkaç gün içinde araba almak gerekmektedir. Ama bu imkânı sunan İzmir oto kiralama ile sizlerde kolaylığın keyfini sürün.
Whatsapp Telefon